تعمیر ال سی دی موبایل

ال سی دی از قطعات حساس گوشی های موبایل است . گاهی تاچ و ال سی دی به هم پیوسته هستند و گاه به صورت دو قطعه ی جداگانه ، در این حالت  تاچ روی ال سی دی قرار می گیرد .  این قطعه در معرض آسیب های مختلف قرار دارد. بنابرای در مورد تعمیر ال سی دی موبایل باید اطلاعات لازم را در اختیار داشته باشید.

  • عدم کارکرد ال سی دی : منظور از عدم کارکرد ال سی دی ، عمل نکردن تاچ است . امروزه اکثر موبایل ها ، مجهز به صفحه نمایش لمسی هستند . از جمله مشکلاتی که کاربران با آن مواجه هستند ؛ کار نکردن تاچ و متوقف شدن عملکرد آن است . این مشکل دلایل مختلفی دارد ؛   نصب یک نرم افزار جدید ، بالا بودن حجم برنامه ها و یا ویروسی شدن و .. از عواملی است که درفرایند  قفل شدن گوشی و عمل نکردن تاچ ، موثرهستند .
  • شکستن ال سی دی : در صورتی که تاچ بشکند  باید تعویض شود . برخی اوقات علاوه بر تاچ ،  ال سی دی نیز آسیب می بیند و هر دو باید تعویض شوند. بنابراین جهت مراقبت ازتاچ و ال سی دی ، خرید یک محافظ خوب ، امری ضروری می باشد . با این وجود اگر در اثر بی دقتی تاچ و ال سی دی تبلت شکست نگران نباشید . زیرا این قطعات  قابل تعویض هستند و کارشناسان مرکز سخت افزار ایران ، آن ها را با نمونه ی اورجینال و با کیفیت تعویض خواهند کرد .
تعمیر ال سی دی موبایل

دلایل بروز مشکل در ال سی دی موبایل

مشکلات ال سی دی گوشی موبایل، ممکن است به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد. یکی از این مشکلات، مربوط به برد این قطعه میباشد. همچنین شکستن ال س دی نیز میتواند دلیل دیگری برای خرابی این قطعه باشد. علاوه بر این دو مورد، موارد دیگری نیز وجود دارد که میتواند منجر به نیاز این قطعه به تعمیر، ترمیم و یا تعویض شود.مواردی نظیر: نفوذ مایعات در ال سی دی و کم شدن و یا محو شدن نور صفحه نمایش، کند شدن سرعت گوشی، کار نکردن تاچ پد ال سی دی، داغ شدن ال سی دی نیاز به تعمیر ال سی دی موبایل را افزایش می دهد.

تعویض گلس گوشی

تعویض گلس در دو حالت انجام می شود. اولین حالت این است که شیشه بیرونی و یا همان گلس روی ال سی دی شکسته باشد. در صورت بروز چنین حالتی، به دلیل اینکه به خود ال سی دی اسیبی وارد نشده است، بنابراین میتوان با تعویض گلس، ال سی دی و عملکرد آن را به حالت سابق خود برگرداند.

حالت دوم به این صورت است که ال سی دی تصویر دارد و تاچ گوشی نیز به درستی کار میکند. در این حالت نیز، تعویض گلس میتواند راهکار خوبی برای حل این مشکل باشد.

تعویض ال سی دی گوشی

اگر خرابی و ایجاد اختلال در ال سی دی گوشی ایسوس به دلیل موارد دیگری باشد، به طوری که آسیب وارد شده به این قطعه جدی باشد، دیگر امکان تعمیر وجود ندارد و در این موارد حتما باید ال س دی را تعویض کرد. اما نکته بسیار مهمی که در این امر وجود دارد این است که قطعه از کار افتاده حتما باید با قطعه اورجینال و اصل آن تعویض گردد.

بنابراین با توجه به هزینه بالایی که این کار برای کاربران دارد، در صورت اصل نبودن و در نتیجه آن پایین بودن کیفیت ال سی دی جاگزین شده، نه تنها مشکل دستاه حل نمیشود، بلکه باعث بروز آسیبهای جدی تری به آن میگردد.

تعویض فلت ال سی دی موبایل

فلت ال سی دی موبایل یکی از قطعات حیاتی در ساختار نمایشگر است که وظیفه انتقال اطلاعات بین برد اصلی و صفحه نمایش را بر عهده دارد. اگر این فلت آسیب ببیند یا قطع شود، تصویر نمایش داده نمی‌شود یا با مشکلاتی مثل پرش تصویر و خطوط رنگی مواجه خواهید شد. در نمایندگی تعمیرات موبایل، تعویض فلت ال سی دی توسط تکنسین‌های حرفه‌ای و با استفاده از تجهیزات پیشرفته انجام می‌شود. ما تضمین می‌کنیم که قطعه جایگزین اورجینال باشد تا عملکرد نمایشگر گوشی شما مانند روز اول شود.

دستگاه تعویض ال سی دی موبایل

برای تعویض ال سی دی موبایل به صورت استاندارد و بدون آسیب به سایر اجزای دستگاه، استفاده از دستگاه‌های پیشرفته و مدرن ضروری است. در مرکز تخصصی تعمیرات موبایل، فرآیند تعویض ال سی دی با دستگاه‌های مخصوص مانند سپراتور، دستگاه لمینت و چسب OCA انجام می‌شود. این تجهیزات علاوه بر بالا بردن دقت کار، سرعت فرآیند تعمیر را افزایش می‌دهند. استفاده از دستگاه‌های پیشرفته، این اطمینان را به شما می‌دهد که ال سی دی جدید به درستی نصب شده و هیچ‌گونه نقصی در عملکرد آن وجود نخواهد داشت.

علائم آسیب دیدگی ال سی دی موبایل

اگر پس از آسیب دیدن گوشی با هرکدام از مشکلات زیر روبرو شدید، ممکن است ال سی دی گوشی شما دچار خرابی یا سوختگی شده باشد. در این صورت، بهتر است هرچه سریع‌تر به تعمیرکار متخصص مراجعه کنید.

  • بلند شدن صفحه نمایش از بدنه

اگر صفحه نمایش گوشی شما از بدنه بلند شده یا فضای خالی بین صفحه نمایش و بدنه ایجاد شده باشد، این معمولاً به دلیل آسیب جدی به ال سی دی است. این مشکل معمولاً پس از ضربه خوردن گوشی اتفاق می‌افتد و نیاز به تعمیر فوری دارد.

  • سیاه شدن صفحه نمایش

سیاه شدن بخشی از صفحه نمایش یا تمام آن یکی از علائم خرابی ال سی دی است. این اتفاق معمولاً به دلیل آسیب به پیکسل‌ها رخ می‌دهد و به این معناست که صفحه نمایش قادر به نمایش تصویر به درستی نیست. تعویض ال سی دی در این حالت ضروری است.

  • پرش تصویر در صفحه نمایش

اگر تصویر در صفحه نمایش به‌طور مداوم پرش کرده یا سوسو بزند، این ممکن است نشان‌دهنده خرابی ال سی دی باشد. اگرچه در ابتدا پرش تصویر اختلالی در عملکرد گوشی ایجاد نمی‌کند، اما اگر نادیده گرفته شود، ممکن است باعث خرابی کامل صفحه نمایش شود.

  • زرد شدن گوشه‌های صفحه نمایش

زرد شدن گوشه‌های صفحه نمایش گوشی یکی دیگر از نشانه‌های خرابی است. این تغییر رنگ به دلیل آسیب یا سوختگی پیکسل‌ها رخ می‌دهد و نیاز به تعویض ال سی دی دارد.

  • وجود خطوط رنگی یا هاله روی صفحه نمایش

اگر خطوط رنگی یا هاله‌های غیر عادی روی صفحه نمایش مشاهده کنید، معمولاً این نشان‌دهنده خرابی ال سی دی است. این مشکل اغلب به دلیل آسیب به پیکسل‌ها یا اتصالات داخلی ال سی دی به وجود می‌آید.

  • بنفش شدن صفحه نمایش

اگر گوشی شما تحت فشار یا ضربه شدید قرار گیرد و صفحه نمایش به رنگ بنفش تغییر کند، این نشان‌دهنده آسیب به پیکسل‌ها و خرابی ال سی دی است. در چنین شرایطی، باید برای تعویض ال سی دی اقدام کنید.

  • سوسو زدن صفحه نمایش

سوسو زدن (flickering) صفحه نمایش یکی دیگر از علائم خرابی ال سی دی است که معمولاً به دلیل مشکلات در خود ال سی دی یا کابل‌های اتصال آن ایجاد می‌شود.

  • کار نکردن تاچ گوشی

گاهی اوقات ممکن است تاچ گوشی به درستی عمل نکند. این مشکل ممکن است ناشی از خرابی ال سی دی نباشد و مربوط به مشکلات نرم‌افزاری باشد. در صورت بروز این مشکل، پیشنهاد می‌شود گوشی را ریست کرده یا از نرم‌افزارهای تعمیر تاچ استفاده کنید. در صورت عدم رفع مشکل، تعمیر یا تعویض ال سی دی ضروری است.

  • ترک خوردن یا شکستگی صفحه نمایش

یکی از اولین علائم آسیب به ال سی دی، ترک خوردن یا شکستگی صفحه نمایش است. اگر ترک‌ها عمیق باشند، می‌توانند باعث مشکلاتی مانند کاهش کیفیت تصویر یا عدم عملکرد صحیح تاچ گوشی شوند.

هزینه تعویض ال سی دی گوشی

هزینه تعویض ال سی دی گوشی به عوامل متعددی بستگی دارد؛ از جمله برند و مدل گوشی، نوع ال سی دی (اورجینال یا غیر اورجینال) و میزان آسیب‌دیدگی قطعات جانبی. در نمایندگی تعمیر موبایل، ما با ارائه خدمات شفاف و قیمت‌گذاری منصفانه، هزینه‌ها را به حداقل رسانده‌ایم. تمامی ال سی دی‌های تعویض شده در این مرکز، از نوع اورجینال و با ضمانت کیفیت هستند. اگر به دنبال تعویض سریع و مطمئن نمایشگر گوشی خود با قیمت مناسب هستید، تکنسین‌های ما در نمایندگی تعمیرات موبایل آماده خدمت‌رسانی به شما هستند.

استفاده از دستگاه لمینیت

نکته قابل ذکر این است که در مرکز تعویض و تعمیر ال سی دی موبایل ، این کار توسط دستگاه لمینیت انجام میشود. دستگاه لمینیت شامل چند جزء است که این اجزاء شامل این موارد میشود: رابط برق، پنکه ی رادیاتور، اگزوز دستی، دریچه ی باز شونده اضطراری،سیستم کنترل ال ‌سی ‌دی، پنل لمینت، درب اتوکلاو، صافی آب، کمپرسور و پاور. دستگاه لمینیت این امکان را میدهد که تعویض گلس ال سی دی و در نتیجه آن، تعمیر ال سی دی موبایل  به بهترین شکل ممکن انجام گیرد. آسیب دیدن این قطعه جلوگیری نمایید. میتواند با استفاده از گلس های مرغوب برای ال سی دی گوشی و نیز تهیه کاور مستحکم برای گوشی، احتمال آسیب به ال سی دی گوشی خود را تا حد امکان پایین بیاورید.

آموزش تعویض گلس ال سی دی موبایل

جدا کردن شیشه ی محافظ صفحه نمایش

1- جدا کردن شیشه ی محافظ صفحه نمایش : از ابتدا لازم است شیشه ی محافظ ال سی دی را در صورت وجود از روی صفحه نمایش جدا کنیم. برای سهولت در انجام این کار میتوانید با تکه هایی از نوار چسب شیشه های شکسته را از سطح جدا کنید.

درپشتی گوشی موبایل را جدا کنید

2- درپشتی گوشی موبایل را جدا کنید:  جدا کردن درپوشی پشتی موبایل مرحله ی بعدی از تعویض گلس ال سی دی است. با استفاده از کیت ابزار پلاستیکی که مخصوص باز کردن موبایل است و یا حتی ناخن میتوان این کار را انجام داد.

جدا نمودن در پشتی گوشی

3- پس از جدا نمودن در پشتی گوشی، قطعات جانبی موبایل از جمله سیم کارت گوشی، باتری و مموری کارت را از آن خارج کنید. در صورت عدم خواندن سیم کارت توسط گوشی با ما تماس بگیرید.

گرم نمودن موبایل

4- گرم نمودن موبایل: گرم کردن موبایل در این مرحله شما را برای تعویض گلس ال سی دی گوشی، آماده تر میکند. برای این کار میتوانید از سشوار و یا تفنگ حرارتی استفاده کنید. با استفاده از سشوار داغ و گرفتن آن روی کناره‌های قاب گوشی و کنترل مداوم سطح گوشی با حرارت‌سنج فرو سرخ، حرارت حاشیه قاب آن را به حدود ۷۰ تا ۸۰ درجه سانتیگراد برسانید. این کار باعث آب شدن چسب نگهدارنده ی قاب موبایل می‌شود. این مرحله ممکن است تا یک ساعت هم طول بکشد.

جدا کردن قطعات فلزی چسبیده به شیشه

5- جدا کردن قطعات فلزی چسبیده به شیشه: مرحله ی بعدی در تعویض گلس ال سی دی موبایل جدا کردن قطعات فلزی چسبیده به شیشه است. توجه داشته باشید که این قطعات مجددا برای چسباندن شیشه ی جدید به گوشی مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

دور قاب گوشی را بپوشانید

6- دور قاب گوشی را بپوشانید: در این مرحله لازم است دور قاب گوشی را از چهار طرف با استیکرهای نازک مخصوص چسباندن شیشه محافظ بپوشانید. همچنین لازم است دیجیتایزر و صفحه نمایش گوشی خود را با در دست داشتن پارچه ی نخی و بدون پرز تمیز کنید.

گلس جدید را در جای خود قرار دهید

7- گلس جدید را در جای خود قرار دهید: آخرین مرحله ی تعویض گلس ال سی دی موبایل قرار دادن گلس جدید است. این مرحله نیازمند دقت و ظرافت بسیار است. با دقت شیشه محافظ جدید را روی قاب گوشی بچسبانید و فشار دهید، توجه داشته باشید که هیچ حباب هوایی در گوشه‌های دورتا دور موبایل بین شیشه و قاب موبایل یا صفحه نمایش باقی نمانده باشد.

تعویض ال سی دی موبایل

نمایندگی موبایل و واحدهای تعمیرات موبایل

در نمایندگی موبایل، کلیه خدمات مربوط به این محصول، از فروش تا خدمات پس از فروش، انجام میپذیرد. این مرکز، که هدف اصلی آن جلب رضایت مشتری میباشد، با رعایت اصول مشتری مداری، سعی در ارائه ی هر چه بهتر خدمات خود به مشتریان گرامی دارد. این امر با استفاده از نیروی فنی مجرب و متخصص، استفاده از قطعات اورجینال امکان پذیر گشته است. در این بخش به معرفی واحدهای تعمیرات موبایل می پردازیم.

امتیاز شما به این نوشته