تعمیر گوشی آب خورده

یکی از تلخ ترین اتفاق هایی که ممکن است برای گوشی های حساس امروزی رخ دهد نفوذ آب به درون آن ها میباشد. همانطور که میدانید این مشکل به دلیل بی احتیاطی کاربر ممکن است به صورت های مختلفی اتفاق بیفتند و موجب نگرانی و ناراحتی فراوانی شود چرا که دستگاه های ضد آب هم از صدمات احتمالی چنین اتفاقی به طور کامل در امان نیستند. تماس گوشی های هوشمند با آب و یا شناور شدن آن در آب از مهم ترین دلایل خرابی آن ها محسوب میشود. در چنین مواقعی با برقراری اتصال کوتاه، احتمالا قطعات داخل گوشی دچار سوختگی خواهند شد. 

از این رو نمیتوان به استاندارد های ضد آبی که برای برخی گوشی ها تعریف میکنند اعتماد کامل داشت. جالب است بدانید آیفون 7  که به داشتن ویژگی سالم ماندن در مدت 30 دقیقه در عمق 1 متری از آب معروف است تحت گارانتی مشکلات آب خوردگی شرکت اپل قرار نخواهد گرفت. حال این سوال پیش می آید که اگر گوشی تلفن همراه ما دچار مشکل آب خوردگی شود چه راه هایی برای نجات آن پیش رو داریم؟ و اصلا تعمیر گوشی آب خورده چگونه است؟ با ما همراه باشید چون در ادامه ی این مقاله قصد داریم تمام راهکار های ممکن در زمان بروز این اتفاق و تعمیرات موبایل را بررسی کنیم.

از جمله خدمات مهمی که سال هاست در مرکز تعمیرات گوشی اچ تی سی به تمامی کاربران ارائه میشود تعمیر گوشی آب خورده میباشد. لازم است بدانید در چنین مواقعی تعویض قطعات آسیب دیده و سوخته الزامی میباشد و استفاده از قطعات جایگزین اورجینال الزامی تر. متخصصان این مرکز با بهره گیری از تمامی امکانات و تجهیزات مدرن و به روز قادرند به خوبی و به صورت تضمینی قطعات اورجینال و اصلی را جایگزین قطعات سوخته ی انواع گوشی های موبایل کنند تا در اسرع وقت گوشی سالمی را تحویل کاربران خود دهند. لذا در صورت بروز مشکل هر چه سریع تر با کارشناسان ما تماس حاصل کنید. لازم به ذکر است هزینه ی  تمامی خدمات مربوط به شناسایی و تشخیص و تعمیر و تعویض قطعات  طبق مصوبه های موجود انجام خواهد گرفت.

تعمیر گوشی آب خورده

با گوشی آب خورده چه کار کنیم؟

ضمن توصیه ی دقت لازم برای پیشگیری از رخ دادن چنین اتفاقی، لازم است بدانید که اگر به هر دلیل گوشی شما در آب غوطه ور شود، به علت کم بودن وقت برای مراجعه ی به مراکز تعمیر جهت تعمیر گوشی آب خورده ، لازم است هرچه سریع تر دستگاه خود را از آب خارج کنید. پس از خارج سازی گوشی از آب لازم است هر چه سریع آن را خاموش کنید.

اگر باتری گوشی قابلیت جدا شدن از دستگاه را دارد حتما این کار را انجام دهید. اگر باتری جدا نمیشود از دکمه ی پاور آن برای انجام این کار استفاده کنید. بعد از خاموش کردن گوشی نسبت به تمیز کردن و خشک کردن آن تا جایی که امکان دارد، اقدام کنید. سعی کنید این کار را با سرعت انجام دهید چرا که هر لحظه امکان بیشتر شدن آسیب هم چنان وجود دارد. سپس سایر قطعات از قبیل سیم کارت و رم میکرو اس دی را از گوشی خود جدا کنید و آن ها را تمیز کنید.

راه های تعمیر گوشی آبخورده

باید بدانیم بهترین کار برای تعمیر گوشی آبخورده مراجعه به یک تعمیرکار ماهر است. بعد از گذشت زمان اگر رطوبتی در دستگاه باقی مانده باشد در دراز مدت باعث پوسیدگی قطعات داخلی دستگاه می شود. گاها پیش آمده که وقتی گوشی با مشکل آبخوردگی مواجه می شود کاربر به اقداماتی ابتدایی برای محافظت از آن دست می زند که مثمر ثمر واقع می شود. در مواقعی بعد از مدت کوتاهی مشاهده می کنیم که، با اینکه نکات مهم  اقداماتِ بعد از آبخوردگی انجام شده، اما باز هم عملکرد گوشی مشکل دارد.

به همین جهت کاربر ناگزیر به مراجعه به تعمیرکار است. توصیه می شود سعی کنید به یک تعمیرکار خبره مراجعه کنید که دوره های ساده ی تعمیر را گذرانده باشد و هزینه های شما را برای تعمیر چند باره، دو چندان نکند. همچنین تعمیر گوشی آبخورده ی را شما به عنوان وسیله ای برای تجربه استفاده نکند. نمایندگی تعمیر موبایل آماده ی خدمت رسانی به شما کاربران گرامی است تا با خاطری آسوده و کمترین هزینه، به استفاده از گوشی خود بپردازید.

کارهایی که هیچوقت نباید انجام دهید

در صورتی که آبخوردگی گوشی چند کار را نباید به هیچ عنوان انجام داد. اول از همه این که اصلا نباید گوشی را روشن کرد و در اولین اقدام باید گوشی خاموش شود. یک کار اشتباه دیگر کاربران فوت کردن در بخش های مختلف گوشی برای خارج کردن آب است. این کار نیز کاملا اشتباه بوده و می تواند شانس تعمیر گوشی آبخورده را کم کند. نکته مهم دیگر تکان دادن گوشی بعد از خارج کردن آن از آب است. 

نباید برای خارج شدن آب های درون دستگاه آن را تکان داد، چرا که موجب نفوذ بیشتر آب به بخش های داخلی آن می شوید. در نهایت این که به هیچ عنوان از دکمه های فیزیکی روی گوشی استفاده نکنید و آنها را فشار ندهید. اینکار نیز می تواند آب درون دستگاه را به داخل آن هدایت کند.

نکات مهم در برخورد با گوشی آبخورده

  • ابتدا اگر گوشی خاموش نیست آن را خاموش کرده و ایستاده نگه دارید. در صورت وجود قاب، آن را جدا کنید.
  • برای تعمیر گوشی آبخورده حتما اول باتری آن را خارج کنید. اگر باتری نداشت دکمه ی پاور را فشار دهید که سریعا خاموش شود. به یاد داشته باشد اصلا به هیچ دکمه ای دست نزنید که مطمئن شوید گوشی روشن می شود. همین روشن خاموش کردن باعث خراب شدن کامل گوشی شما می شود.
  • بعد از جدا کردن باتری و یا خاموش کردن گوشی سیم کارت را خارج کنید.
  • گوشی را به هیچ وجه تکان ندهید و یا ضربه ای به آن وارد نکنید. حتی درون گوشی، فوت هم نکنید.
  • از جمله اقدامات حیاتی که برای تعمیر گوشی آبخورده باید انجام داد خشک کردن آن است. بدنه ی گوشی را اول با یک پارچه و یا دستمال توالت خشک کنید. درب آن را باز کرده، قطعات داخلی را با پارچه (یا دستمال توالت که قدرت جذب بالایی در آب دارد) خشک کنید. سعی کنید به هیچ وجه از سشوار و مایکروویو برای خشک کردن گوشی استفاده نکنید چرا که حرارت بالای آن ها موجب صدمه زدن به قطعات داخلی گوشی می شود.
  • بعد از مرحله ی پاک کردن گوشی به وسیله ی پارچه، برای تعمیر گوشی آبخورده درب گوشی را ببندید و به حالت جمع شده داخل کیسه برنج بیاندازید تا مدت یک تا دو روز بماند. خاصیت نم گیری بسیار بالایی که برنج دارد باعث می شود تمام آب و نم موجود در دستگاه را جذب کند و احتمال بازگشت گوشی شما را بالا ببرد. باز هم متذکر می شویم که گوشی را در هیچ کدام از مراحل روشن نکنید. امروزه کیسه های مخصوص خشک کردن گوشی وارد بازار شده است. بهتر است برای مواقع ضروری در خانه از این کیسه ها داشته باشید.
  • بعد از اینکه گوشی به مدت یک تا دو روز در کیسه برنج ماند برای اطمینان از تعمیر گوشی آبخورده آن را از کیسه بیرون آورده باتری و سیم کارت را وصل کنید سپس آن را روشن کرده و  مشاهده کنید که شروع به کار می کند. در صورت روشن نشدن آن را شارژ کنید و اگر شارژ نشد باتری آن را عوض کنید زیرا ممکن است باتری دچار مشکل شده باشد.

اقدامات لازم پس از خشک کردن گوشی آب خورده

پس از خشک کردن حتی الامکان گوشی لازم است قطعات داخلی آن مورد بررسی دقیق قرار بگیرد. اگر آب به قطعات داخلی نفوذ نکرده باشد میتوانید همچنان به نجات آن امیدوار باشید. البته اگر در زمینه ی باز کردن قطعات گوشی تخصص کافی ندارید لازم است هر چه سریع به مراکز تعمیر گوشی آب خورده مراجعه کنید. اما اگر دستگاه را باز کردید و احساس کردید قطعات تشکیل دهنده ی آن نم دار میباشند، از یک پارچه ی تمیز و خشک برای پاک کردن آن استفاده کنید.

لازم است بدانید در صورت خشک کردن گوشی با سشوار حتما از باد سرد آن استفاده کنید و به هیچ عنوان از باد گرم جهت چنین کاری استفاده نکنید. بعد از انجام این مراحل باید برای مدت 24 تا 48 ساعت گوشی خود را در ظرف برنج قرار دهید تا خیالتان از بابت خشک شدن کامل آن راحت شود. لازم به ذکر است که این مراحل به منزله ی حل مشکلات احتمالی پیش آمده نمیباشد اما در برخی موارد کمک کننده است.

فیلم آموزش تعمیر گوشی آبخورده

مدت زمان آموزش: 3:06
حجم ویدئو: 26.7 مگابایت

امکانات برای رفع آبخوردگی گوشی

افتادن گوشی در سینک ظرفشویی یا استخر، در توالت و یا لیوان آب، خالی شدن شربت و یا هر مایعی دیگر روی گوشی برای خیلی ها اتفاق افتاده است. تعمیرکاران ماهر گوشی همراه، دستگاه ها و مایعات مخصوصی دارند که می تواند آثار مخرب رطوبت، نم و هر مشکل دیگر از قبیل گرد و غبار و … را برطرف کند. اگر تعمیر گوشی آبخورده با این امکانات برطرف نشد؛ اقدام به تعویض درست قطعه ی اورجینال می کنند. در صورت آبخوردگی گوشی دچار مشکلاتی نظیر خرابی برد، پرش آنتن، خرابی کامل آنتن، سفیدی یا سیاهی صفحه نمایش، نور کم، از کار افتادن دکمه ی هوم، از کار افتادن باتری یا سوکت باتری و … می شود. در ادامه راه های تعمیر گوشی آبخورده را بیان می کنیم.

تهیه ی قاب محافظ و مراجعه به تعمیرکار گوشی

در این متن به شرح نکات برای تعمیر گوشی آبخورده پرداختیم. غالبا با رعایت نکات گفته شده ی متن می توان به بازگشت کارایی گوشی کمک شایانی کرد. بهتر است از قاب های محافظ ضد آب استفاده کنید که گوشی شما را از آبخوردگی نجات می دهند. اگر گوشی شما به هر طریقی دچار آبخوردگی شد با هر نوع مایعی چه آب و مواد خوردنی و چه مایعات شستشو و … مراحل خشک کردن را حتما انجام داده سپس به یک تعمیر کار مجرب مراجعه کنید تا با بررسی دقیق تمام زوایای قطعات سخت افزاری، گوشی شما را از خطرات احتمالی آبخوردگی حفظ کند.

نمایندگی تعمیرات موبایل

نمایندگی تعمیر موبایل با سابقه ی طولانی در زمینه ی تعمیر انواع گوشی، در صنف تعمیرکاران پیشرو است. این نمایندگی دائم درحال تجهیز خود به جدیدترین ابزارها و دستگاههای عیب یابی است. این امکانات موجب می شود که متخصصان ما، به راحتی در کوتاهترین زمان به تشخیص عیب موبایل مشتریان بپردازند و بیشترین زمان خود را صرف تعمیر و یا تعویض قطعه کنند. هر کاربر گوشی که تا کنون به نمایندگی تعمیرات مراجعه کرده با طیب خاطر به استفاده ی دوباره از دستگاه خود پرداخته است. رضایت مشتری سرلوحه ی نمایندگی تعمیرات موبایل است و همین امر موجب پیشرفت روز افزون این نمایندگی شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 1 =