آموزش اتصال گوشی به تلویزیون

گوشی های موبایل هوشمند به مرور زمان با پیشرفت قابل توجهی روبرو شدند و امکانات بسیاری را در اختیار کاربران خود قرار دادند. یکی از امتیازات برخورداری از این گجت ها، متصل کردن گوشی به تلویزیون است.  اتصال گوشی به تلویزیون از روش های مختلفی انجام میگیرد و ارتباطی بی دردسر بین گوشی و تلویزیون هوشمند برقرار میکند. برقراری این ارتباط به کاربر این امکان را میدهد که محتویات داخل موبایل خود را با وضوح و ابعاد مناسب تری تماشا کند.

از آن جا که کوچک بودن صفحه نمایش و محدودیت صدا در گوشی موبایل، ممکن است از لذت و هیجان تماشای بسیاری از فیلم ها، کم کند، بسیاری از کاربران تمایل دارند، گوشی خود را به دستگاه تلویزیون شان وصل کنند و در این خصوص سوالات فراوانی را مطرح نموده اند، به همین دلیل قصد داریم در این مقاله به چگونگی اتصال موبایل به تلویزیون بپردازیم و از شما عزیزان دعوت میکنیم تا انتهای این بخش همراه ما بمانید.

آموزش اتصال گوشی به تلویزیون

روش های اتصال گوشی به تلویزیون 

همانطور که در مقدمه نیز اشاره شد، اتصال گوشی به تلویزیون به چند روش انجام میگیرد. به طور کلی سه راه برای برقراری این اتصال وجود دارد. اسلیم پورت یا MHL ، کابل HDMI  یا اتصال به صورت وایرلس گزینه های موجود برای اتصال آسان موبایل به تلویزیون هستند که در این مقاله قصد داریم چگونگی انجام هر کدام از این روش ها را برای شما شرح دهیم :

اتصال گوشی به تلویزیون از طریق MHL

روش MHL یکی از متداول ‌ترین راهکارهای موجود به منظور وصل کردن گوشی یا تبلت به تلویزیون است. انجام این روش با استفاده از کابل یو اس بی میسر میشود. MHL امکان اتصال گوشی به تلویزیون را برای بسیاری از مدل های گوشی فراهم نموده است. برای این کار لازم است یک کابل و یا آداپتور یو اس بی به اچ دی ام آی MHL به علاوه ی کابل اچ دی ام آی همراه داشته باشید و علاوه بر موارد مذکور به نمایشگری که دارای درگاه ورودی اچ دی ام آی و یک کابل پاور باشد نیز نیاز دارید.

وصل کردن موبایل به تلویزیون با کابل HDMI

وصل کردن موبایل به تلویزیون با کابل HDMI

اتصال گوشی به تلویزیون از طریق کابل HDMI یکی از ساده ترین و قدیمی ترین روش های برقراری ارتباط است. میتوان گفت تمامی تلویزیون های جدید این پورت را دارند. برای وصل کردن موبایل خود به دستگاه تلویزیون با این روش نیاز به کابل مخصوص دارید. کابل HDMI مورد نظر را میتوانید از تمامی فروشگاه های لوازم جانبی گوشی و تبلت معتبر تهیه کنید.

اتصال گوشی به تلویزیون از طریق وای فای

یکی دیگر راه های اتصال گوشی به تلویزیون استفاده از اینترنت وای فای است. این روش برای مواقعی که کاربر تمایل به استفاده از کابل و سیم را نداشته بشد، بسیار موثر است. به اتصال به روش وای فای میراکست نیز گفته میشود. توجه داشته باشید که برای استفاده از این روش، لازم است تلویزیون شما قابلیت پشتیبانی از این قابلیت را داشته باشد. گوشی های اندروید 4.2 یا نسخه‌ های بالاتر آن نیز توانایی برقراری ارتباط به این روش را دارند.

وصل کردن گوشی به تلویزیون توسط میراکست

وصل کردن گوشی به تلویزیون با استفاده از فناوری Miracast به شما این امکان را می‌دهد که محتوای گوشی خود را به صورت بی‌سیم بر روی تلویزیون مشاهده کنید. برای انجام این کار، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • بررسی سازگاری دستگاه‌ها:

ابتدا مطمئن شوید که هر دو دستگاه، یعنی گوشی و تلویزیون، از فناوری Miracast پشتیبانی می‌کنند. بیشتر تلویزیون‌های هوشمند جدید و بسیاری از گوشی‌های اندرویدی این قابلیت را دارند.

  • فعال کردن Miracast در تلویزیون:

به منوی تنظیمات تلویزیون بروید و گزینه‌های مرتبط با Miracast یا Screen Mirroring را پیدا کنید. ممکن است این گزینه‌ها تحت نام‌های مختلفی مانند “Wireless Display” یا “Smart View” نیز باشند.این ویژگی را فعال کنید تا تلویزیون آماده دریافت سیگنال از دستگاه‌های دیگر شود.

  • فعال کردن Miracast در گوشی:

در گوشی اندرویدی خود، وارد تنظیمات شوید و به بخش “اتصال دستگاه” یا “اتصال بی‌سیم” بروید. گزینه “Screen Mirroring”، “Cast”، یا “Wireless Display” را پیدا کنید و آن را فعال کنید. گوشی شما به دنبال دستگاه‌های قابل اتصال خواهد بود. پس از پیدا کردن نام تلویزیون، روی آن کلیک کنید تا اتصال برقرار شود.

  • اتصال و مشاهده محتوا:

پس از اتصال موفق، صفحه نمایش گوشی شما باید بر روی تلویزیون نمایش داده شود. حالا می‌توانید محتواهای مختلف مانند فیلم‌ها، عکس‌ها، و برنامه‌های کاربردی را بر روی صفحه بزرگ‌تر تلویزیون مشاهده کنید.

نکته: در صورتی که با مشکلی مواجه شدید یا اتصال برقرار نشد، لازم است که هر دو دستگاه را ریستارت کنید و دوباره تلاش کنید. همچنین، مطمئن شوید که هر دو دستگاه به یک شبکه Wi-Fi متصل هستند.

چرا گوشی به تلویزیون وصل نمی شود؟

تا این جا با روش های مختلف اتصال گوشی به تلویزیون آشنا شدید. اما گاهی اوقات در استفاده از هر یک از این روش ها مشکلی به وجود می آید که نمی توانید گوشی را از این طریق به تلویزیون وصل کنید. چند دلیل مختلف می تواند موجب وصل نشدن تلویزیون و گوشی به یکدیگر شوند که مهمترین آنها شامل موارد زیر می شود:

  • عدم قابلیت اتصال در گوشی یا تلویزیون یا هر دو دستگاه
  • عدم سازگاری گوشی با تلویزیون
  • وصل نبودن گوشی یا تلویزیون به یک شبکه وای فای مشترک
  • مشکلات اتصال به اینترنت
  • عدم شناسایی گوشی در تلویزیون
  • به روز نبودن سیستم عامل گوشی یا تلویزیون و وجود برخی باگ های نرم افزاری
  • به هم خوردن تنظیمات گوشی یا تلویزیون
  • استفاده از کابل های نامناسب یا معیوب بودن کابل
  • تایید نشدن مجوز دسترسی
  • روشن بودن بلوتوث گوشی
  • روشن بودن فیلتر شکن روی گوشی

این موارد رایج ترین دلایلی هستند که می توانند در وصل شدن گوشی به تلویزیون اختلال ایجاد کنند. با توجه به این موارد در ادامه به بررسی راه حل هایی می پردازیم که می توان با کمک آنها مشکل اتصال را برطرف کرد.

اتصال گوشی به تلویزیون

راه کار های رفع وصل نشدن گوشی به تلویزیون

به روزرسانی تلویزیون و گوشی

اگر از روش اتصال بی سیم برای اتصال گوشی به تلویزیون استفاده می کنید، عدم سازگاری های نرم افزاری یا وجود باگ های نرم افزاری می تواند علت عدم اتصال دو دستگاه به هم باشد. بنابراین بهتر است در اولین اقدام مطمئن شوید که هم گوشی و هم تلویزیون، آخرین به روزرسانی ها را دریافت کرده باشند.

انجام یک سری تنظیمات در تلویزیون و گوشی

برخی از تنظیمات می توانند در اتصال گوشی به تلویزیون اختلال ایجاد کنند. برای مثال همانطور که گفته شد در برخی موارد تنها به دلیل روشن بودن بلوتوث گوشی، اتصال تلویزیون و گوشی به هم دیگر با مشکل مواجه می شود. حتی روشن بودن فیلترشکن هم می تواند همین مشکل را ایجاد کند. بنابراین می توان با خاموش کردن و غیر فعال کردن این گزینه ها، مشکل وصل نشدن گوشی به تلویزیون را برطرف کرد. یکی دیگر از مواردی که می تواند موجب بروز مشکل در اتصال گوشی و تلویزیون به هم شود، تایید نکردن مجوز دسترسی در تلویزیون و گوشی است. با اتصال دو دستگاه از شما مجوز تایید خواسته می شود که در صورت عدم تایید، قطعا گوشی به تلویزیون وصل نمی شود.

اتصال گوشی به تلویزیون

اتصال به وای فای را بررسی کنید

برای اتصال گوشی به تلویزیون باید حتما هم گوشی و هم تلویزیون، به صورت همزمان به یک شبکه وای فای یکسان وصل باشند. در صورت وصل نبودن هر یک از دستگاه ها به شبکه وای فای یا ضعیف بودن اتصال، قطعا نمی توان به درستی گوشی را به تلویزیون متصل کرد.

آیا دستگاه ها قابلیت اتصال به هم را دارند؟

یکی دیگر از دلایلی که ممکن است موجب عدم اتصال گوشی به تلویزیون شود، عدم سازگاری یا پشتیبانی هر یک از دستگاه ها؛ هم گوشی و هم تلویزیون از قابلیت اتصال به یکدیگیر است. شما باید مطمئن شوید که هم تلویزیون هم گوشی قابلیت اتصال را دارند و از گزینه هایی مانند Screen mirroring یا مواردی با این مفهوم پشتیبانی می کنند. در صورتی که یا گوشی یا تلویزیون به این قابلیت مجهز نباشند، نمی توانید آنها را به یک دیگر متصل کنید.

ریست کردن دستگاه ها را امتحان کنید

یکی دیگر از کارهایی که می توانید برای رفع مشکل وصل نشدن گوشی به تلویزیون انجام دهید، ریست کردن گوشی و تلویزیون با هم است. این کار به ظاهر ساده می تواند اکثر باگ های نرم افزاری موقتی که در گوشی یا در تلویزیون وجود دارد را برطرف کرده و بعد از آن اتصال دو دستگاه به راحتی انجام خواهد شد.

اتصال گوشی به تلویزیون

مطمئن شوید که نام گوشی در لیست تلویزیون قرار داشته باشد

گاهی اوقات تنها دلیلی که در اتصال گوشی به تلویزیون مشکل ایجاد می کند، عدم قرار داشتن نام گوشی در لیست دستگاه های ثبت شده در تلویزیون است. به همین دلیل هم تلویزیون نمی تواند گوشی را شناسایی کند و دو دستگاه به هم وصل نمی شوند. بنابراین بهتر است یک بار لیست دستگاه های تلویزیون را بررسی کنید و مطمئن شوید که نام گوشی در آن وجود داشته باشد.

تعویض کابل ها را امتحان کنید

اگر برای اتصال گوشی به تلویزیون به جز روش های بی سیم می خواهید از اتصال با کابل استفاده کنید، مطمئن شوید که کابل هایی که از آنها استفاده می کنید کاملا سالم اند. گاهی اوقات کابل های معیوب عامل عدم اتصال دو دستگاه به یکدیگرند. بنابراین با استفاده کردن از کابل های سالم و اصلی می توانید اختلالاتی که از این طریق در اتصال دو دستگاه به وجود آمده را برطرف کنید.

علت وصل نشدن گوشی به تلویزیون های مختلف

علاوه بر مواردی که در بالا به عنوان مشکلات عدم اتصال گوشی به تلویزیون گفته شد، گاهی در برندهای مختلف تلویزیون یک سری دلایل مشخص می توانند علت وصل نشدن گوشی به تلویزیون مورد نظر باشند. برای مثال در برند سامسونگ معمولا فعال بودن قابلیت Auto Protection Time است. این قابلیت در اصل برای محافظت از صفحه نمایش تلویزیون در این دستگاه ها تعبیه شده است، اما گاهی فعال بودن آن می تواند در اتصال گوشی و تلویزیون، اختلال ایجاد کند. در تلویزیون های برند ال جی هم معمولا علت وصل نشدن دو دستگاه به یکدیگر، برنامه اختصاصی معرفی شده توسط این کمپانی برای اتصال گوشی و سایر دستگاه ها به تلویزیون است.

نمایندگی موبایل ال جی

نمایندگی موبایل ال جی علاوه بر ارائه ی خدمات و سرویس های تخصصی در حوزه های فروش و تعمیر انواع گوشی موبایل ال جی ،  از مدت ها قبل به ارائه و انتشار مقالات آموزشی، کلیپ های آموزشی تعمیر موبایل و به طور کلی هر آن چه یک کاربر لازم است از آن اطلاع داشته باشد، میپردازد. شما عزیزان میتوانید با دنبال نمودن مطالب و مقالات قرار گرفته در این وبسایت و کسب آگاهی های لازم و آشنایی با نکات و ترفندهای مورد نیاز ، از بروز بسیاری از مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری در گوشی موبایل ال جی خود جلوگیری کرده و یا مشکلات پیش آمده را مرتفع سازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × دو =