هارد بخش مهمی از گوشی های هوشمند امروزی است. یک اختلال جزیی در ساختار سازنده ی هارد موبایل نه تنها امکان ثبت و ضبط تصاویر و ویدئوهای شخصی را غیر ممکن می سازد، بلکه به راحتی سد راه استفاده از قابلیت های گوناگون گوشی قرار گرفته و باعث خاموشی کلی آن می شود. در ادامه قصد داریم شما را با نحوه ی تعویض هارد موبایل آشنا سازیم.
چه زمانی تعویض هارد موبایل ضروری است؟
فرا رسیدن زمان تعویض هارد موبایل، دارای علائمی است که باید به آن ها دقت کنید. گیر کردن گوشی بر روی لوگو، خاموش و روشن شدن ناگهانی گوشی، نمایش ارورهای مختلف به هنگام گرفتن عکس جدید، خاموشی کامل موبایل و یا تاخیر در روشن شدن آن برخی از عمده ترین مشکلاتی هستند که به هنگام خرابی هارد گوشی نمایان می شوند. چنین اتفاقاتی ممکن است پس از اصابت ضربه، سقوط گوشی از ارتفاع، آب خوردگی آن و ارسال نوسانات ناهنجار برق به داخل دستگاه رخ دهد.
سوختن هارد گوشی های هوشمند
تعویض هارد موبایل پس از سوختگی هارد قبلی دستگاه الزامی است. این سوختگی به معنای از کار افتادگی کامل هارد و غیر قابل تعمیر شدن آن است. در واقع هارد سوخته به هاردی گفته می شود که از لحاظ الکترونیکی قدرت اصلی خود را از دست داده است. یکی از دلایل پیش پا افتاده ای که می تواند منجر به سوختن کلی هارد شود، خاموش و روشن کردن موبایل درست زمانی است که آن را به شارژ زده اید. از طرفی باید به مسئله ی ریست فکتوری نیز دقت کنید. هیچ گاه نباید موبایلی را که تنها 20 درصد شارژ دارد را به تنظیمات کارخانه بازگردانید. حتی اگر پروسه ی ریست فکتوری نیز با موفقیت به اتمام برسد، احتمال سوختگی هارد گوشی بالاست.
شرایط تعویض هارد موبایل
تعویض هارد موبایل موضوع حساسی است که نیاز به تخصص و مهارت کاری بالایی دارد. انجام این کار از عهده ی کاربران عادی خارج است. فرقی نمی کند که موبایل مورد نظر از چه برندی است و یا ساخت چه سالی است. از دستکاری ناشیانه ی گوشی های هوشمند و باز کردن آن ها اجتناب کنید. یک خطای کاری بسیار جزیی می تواند باعث مرگ کامل گوشی شما شود. در نتیجه حتی اگر با روند اصلی تعویض هارد موبایل به صورت تئوری آشنا هستید نیز از انجام این کار بپرهیزید. با حضور در یکی از شعب نمایندگی تعمیرات موبایل می توانید طی مدت زمان کوتاهی شاهد تعویض هارد گوشی به بهترین شکل ممکن باشید.
نحوه ی تعویض هارد گوشی
همان طور که گفته شد، تعویض هارد موبایل را باید به دست کارشناسان مجرب بسپارید. این پروسه ی فنی با تجهیزات مخصوص و انبرهای ریز صورت می پذیرد. پس از جداسازی اتصالات اصلی هارد، می بایست با برس نرمی به آرامی لحیم کاری های کنده شده را از اطراف هارد زدود. اگر در بین راه شیلد ویژه ای در اطراف هارد دیده شود، ممکن است تعمیرکار قصد چیدن آن را هم داشته باشد تا به راحتی هارد معیوب یا سوخته شده از جایگاه خود بیرون بیاید. پس از این مراحل با افزایش دما هارد از جایگاه خود بلند خواهد شد. زمان برداشتن هارد نباید به هیچ قطعه ای فشار وارد شود. زمانی که که هارد جدا شد، می بایست با هیتر چسب های زیرین را هم تمیز کرد. در آخر هارد جدید جایگزین می شود و شیلدهای مخصوص آن نصب می گردند.