معرفی بهترین گوشی های گیمینگ بازار

بازی کردن با گوشی برای بسیاری از افراد جذابیت زیادی دارد. بسیاری از گیمرها حتی با وجود کنسول های بازی حرفه ای، هنوز هم به بازی کردن با گوشی خود علاقه دارند و به دنبال خرید یکی از بهترین گوشی های گیمینگ بازار هستند. اما گوشی هایی که برای بازی مناسبند باید یک سری ویژگی ها را داشته باشند تا بتوان از بازی کردن با آنها لذت برد. با شناخت بهترین گوشی های مخصوص بازی می توان یک کنسول بازی قابل حمل و سبک داشت که می توان آن را در هر جایی با خود حمل کرد. جالب تر این که بخش عمده ای از سرمایه اختصاص یافته به بازی های ویدئویی در این صنعت به بازی های مخصوص موبایل تعلق دارد.

در نتیجه در یک آمارگیری ساده می توان متوجه شد که گوشی های هوشمند در بین کاربران و گیمرها حتی از کنسول های بازی و کامپیوترها نیز طرفداران بیشتری دارد. در این مقاله می خواهیم لیستی از بهترین گوشی های گیمینگ را معرفی کنیم. شما می توانید برای دریافت مشاوره رایگان یا خدمات تخصصی با نمایندگی تعمیر موبایل تماس بگیرید.

معرفی بهترین گوشی های گیمینگ بازار

معیارهای انتخاب بهترین گوشی های گیمینگ بازار

چند مشخصه اصلی وجود دارد که بر اساس آن می توان یک گوشی را برای گیمینگ مناسب و ایده آل در نظر گرفت. در درجه اول یک گوشی مخصوص بازی باید قدرت شارژدهی بالا و مناسبی داشته باشد. از آن جایی که بازی ها به نوبه خود مصرف باتری را بیشتر می کنند، در نتیجه شارژدهی بالا یکی از مهم ترین ویژگی های بهترین گوشی های مخصوص بازی است.

برای یک تجربه لذت بخش از بازی، نمایشگر نیز مهم است. در نتیجه یک گوشی مناسب گیم باید صفحه نمایشی بزرگ، شفاف، روشن و با نرخ نوسازی بالا داشته باشد. سخت افزار نیز به همان اندازه اهمیت دارد و برای مثال بهره مندی گوشی از تراشه های قوی یا رم های بالاتر قطعا برای گیمرها مهم است. یک گوشی مناسب بازی باید به یک سیستم خنک کننده پایدار نیز مجهز باشد و پردازنده آن عملکردی قوی و پایدار داشته باشد.

علاوه بر نرم افزار نیز نقش پررنگی دارد و بهترین گوشی های گیمینگ از به روزترین نسخه های سیستم عامل بهره می برند. سایر مشخصات نرم افزاری و قابلیت های مبتنی بر فناوری نیز بسته به مدل گوشی برای گیمرها اهمیت دارد و می تواند تجربه بازی را برای آنها بهبود ببخشد. در نهایت چیزی که می تواند در دسته بندی این گوشی ها لحاظ شود، قیمت آنهاست. قطعا برای دستیابی به قابلیت های برجسته تر و حرفه ای تر باید قیمتی بالاتر را نیز پرداخت.

بهترین تراشه در گوشی های گیمینگ

یکی از مهم ترین مشخصاتی که در انتخاب بهترین گوشی های گیمینگ باید به آن توجه کرد، چیپست این گوشی هاست. تراشه تعیین کننده سرعت و قدرت یک گوشی است و بر اساس تعداد هسته هایی که چیپست دارد مشخص می شود که یک گوشی به صورت همزمان قادر به اجرای چه عملکردهایی است.

در نتیجه برای انتخاب یک گوشی مناسب گیم باید به تراشه آن توجه زیادی کرد. بهترین گوشی های مخصوص بازی می تواند یک تراشه کوالکام اسنپدراگون یا یک تراشه مدیاتک داشته باشد. تراشه نسل یکم اسنپدراگون 8 یکی از بهترین چیپست هایی است که در گوشی های هوشمند از آن استفاده می شود.

اهمیت گرافیک در گوشی های مخصوص بازی

گرافیک معیار مهم دیگری است که در انتخاب بهترین گوشی های گیمینگ باید به آن توجه کرد. پردازنده گرافیکی تعیین می کند که یک گوشی تا چه میزان در اجرای بازی ها قدرت مند است و می تواند این داده های گرافیکی را پردازش کند. هر چه گرافیک قوی تر باشد، سرعت گوشی در پردازش و اجرای بازی ها نیز بیشتر است.

مقایسه برندهای مختلف گوشی گیمینگ

برندهای بزرگ تولید کننده گوشی های هوشمند در رقابتی نزدیک به هم طیف وسیعی از بهترین گوشی های گیمینگ را تولید می کنند. برند سامسونگ در نسخه گیم لانچر جدید خود مدل هایی بسیار سازگار را برای گیم ارائه داده است و مشخصات این سری کاملا برای اهداف بازی مناسب است. یکی دیگر از برندهای پیشرو در تولید گوشی های مخصوص بازی، وان پلاس است که با پرو گیمینگ مود سعی کرده نواوری های جذابی را در تولید گوشی های مخصوص بازی به کار بگیرد.

اپل نیز همیشه در این مسیر پیشرو بوده و با قدرت نمایی در زمینه سخت افزاری و نرم افزاری، بهترین گوشی های مخصوص بازی را تولید کرده است. در گوشی های شیائومی هم می توان به مدل هایی اشاره کرد که به خوبی با نیازهای گیمرها تطابق دارند و مشخصات و قابلیت های بسیار جذابی را در اختیار کاربران قرار می دهند. به این ترتیب در ادامه برخی از بهترین های بازار در هریک از این برندها را معرفی می کنیم.

گوشی شیائومی پوکو ام 3

یکی از بهترین گوشی های گیمینگ بازار، گوشی پوکو ام 3 از برند شیائومی است. در این گوشی از یک تراشه اسنپدراگون 662 استفاده شده است. باتری این مدل نیز قدرت خوبی دارد و با وجود یک باتری 6000 میلی آمپری با قابلیت فست شارژ 18 واتی، می تواند گزینه ای خوب برای گیمرها باشد.

نمایشگر گوشی پوکو ام 3 با یک پنل 6.53 اینچی از نوع ال سی دی، برای انجام بازی های هیجان انگیز بسیار مناسب است. نکته مهم در خصوص این گوشی قیمت آن است. این مدل با قیمتی مناسب قابلیت اجرای اکثر بازی های سنگین را دارد و می توان آن را جزو بهترین گوشی های مخصوص بازی مقرون به صرفه در نظر گرفت.

گوشی ردمی k50 شیائومی

یکی دیگر از بهترین گوشی های مخصوص بازی موجود در بازار از برند شیائومی، ردمی k50 است. این مدل را با نام پوکو F4 GT نیز می شناسند. این گوشی نیز با یک رابط کاربری منحصر به فرد و جذاب، قطعا می تواند به عنوان یکی از گوشی های بالارده گیمینگ در نظر گرفته شود.

گوشی ردمی k50 شیائومی

گوشی سامسونگ گلکسی M33

در برند سامسونگ نیز یکی از بهترین گوشی های گیمینگ موجود، گلکسی M33 است. این گوشی با بهره مندی از یک تراشه پنج نانومتری Exynos 1280 و به نسبت قیمت مناسبی که دارد، از قدرت پردازشی بسیار بالایی برخوردار است. سایر مشخصات این گوشی نیز می تواند مورد توجه گیمرها باشد. از جمله دوربین با کیفیت و نرم افزار سطح بالای آن.

صفحه نمایش 6.6 اینچی فول اچ دی با نرخ نوسازی 120 هرتز، بهترین مشخصاتی است که یک گیمر برای لذت بردن از بازی به آن نیاز دارد. این گوشی به یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی مجهز است و از سیستم عامل اندروید 12 پشتیبانی می کند. با این حال این گوشی در دسته گوشی های پایین رده مناسب گیم است و در نتیجه برخی ویژگی های کلیدی تر مانند اسپیکر استریو و پنل TFT LCD در این مدل وجود ندارد.

گوشی سامسونگ گلکسی M33

موبایل شیائومی 12T

یکی دیگر از محصولات کمپانی شیائومی به عنوان گزینه بعدی لیست بهترین گوشی های گیمینگ در نظر گرفته شده است. گوشی شیائومی 12T به یک تراشه قدرت مند از نوع Dimensity 8100 اولترا مجهز است و به همین دلیل عملکرد آن فوق العاده عالی است. این تراشه قدرت مند می تواند عملکردی پایدار در پردازش بازی های سنگین داشته باشد.

این گوشی به یک صفحه نمایش 6.67 اینچی OLED مجهز است. نرخ نوسازی آن هم 120 هرتز است که برای گیم بسیار عالی است. این مدل به اسپیکرهای استریویی مد نظر گیمرها مجهز است و با تکیه به سیستم عامل اندروید 12 و سخت افزار قدرت مندی که دارد می تواند به عنوان بهترین و مقرون به صرفه ترین گزینه برای کاربران در نظر گرفته شود.

موبایل شیائومی 12T

گوشی وان پلاس ACE

یکی دیگر از بهترین گوشی های گیمینگ بازار، گوشی وان پلاس ACE نام دارد. این گوشی در رده گوشی های تا 20 میلیون دسته بندی می شود و می تواند با وجود تراشه Dimensity 8100 Max، بهترین و پایدارترین عملکرد را در اجرای بازی های سنگین داشته باشد. مهم تر این که این گوشی می تواند در مدت زمانی طولانی تر به اجرای بازی ها بپردازد.

این مدل به یک نمایشگر 6.7 اینچی OLED مجهز است که وضوح تصویری بسیار بالا در حد فول اچ دی پلاس را ارائه می دهد. اسپیکرهای استریویی با کیفیت، باتری قدرت مند 4500 میلی آمپر ساعتی با قدرت شارژ سریع 150 واتی، پشتیبانی از اندروید 12 و دوربین های با کیفیت و قدرت مند، از دیگر مشخصاتی است که وان پلاس ACE را به عنوان یکی از بهترین گوشی های مخصوص بازی معرفی می کند.

گوشی وان پلاس ACE

گوشی Lenovo Legion Y90

لنوو بهترین تبلت ها و لپ تاپ های مخصوص گیم را دارد و می توان در بین گوشی های هوشمند این برند نیز به دنبال بهترین گوشی های گیمینگ بود. یکی از آنها، گوشی Lenovo Legion Y90 است که با یک نمایشگر AMOLD و نرخ نوسازی 144 هرتزی، برای اجرای هر چه با کیفیت تر بازی ها فوق العاده است.

 در این گوشی از یک تراشه اسنپدراگون 8 نسل یکم استفاده شده که قدرت و عملکرد آن در اجرا و پردازش بازی ها بی نظیر است. سرعت پاسخ گویی پنل لمسی این گوشی که در حد 720 هرتز است را می توان به عنوان یکی از نقاط قوت این مدل جذاب در نظر گرفت.

گوشی Lenovo Legion Y90

گوشی های بالارده و گران قیمت مخصوص بازی 

تا این جا به معرفی برخی از گزینه های مقرون به صرفه مخصوص گیم پرداختیم. در ادامه بیایید چند مورد از گوشی های بالارده گیمینگ موجود در بازار را نیز بشناسیم که برای داشتن آنها باید هزینه ای در حد 40 میلیون به بالا پرداخت کرد. یکی از این گوشی ها، گوشی آیفون 13 اپل است که یک نمایشگر بسیار با کیفیت و تراشه A15 Bionic، در اجرای بازی ها عملکرد بی نظیری دارد.

گوشی گلکسی اس 22 اولترا سامسونگ نیز می تواند به عنوان یکی از بهترین گوشی های گیمینگ گران قیمت بازار در نظر گرفته شود. در این گوشی از یک تراشه نسل یکم اسنپدراگون 8 استفاده شده که قدرت بی نظیری به آن می بخشد. آیفون 13 پرو مکس اپل، گوشی گلکسی زد فولد 3 سامسونگ، وان پلاس 10T و موتورولا اج 30 پرو از دیگر گوشی های مخصوص گیم بازارند که می توان از آنها برای داشتن یک تجربه لذت بخش بازی با موبایل استفاده کرد. 

5/5 (1 امتیاز)