چگونه بفهمیم در واتس اپ بلاک شده ایم؟

بلاک شدن در واتس اپ

برای فهمیدن بلاک شدن در واتس اپ راه های متفاوتی وجود دارد. از جمله بررسی “last seen”، عکس پروفایل، تماس صوتی و ساختن گروه جدید. در این مقاله به این روش ها اشاره خواهیم کرد.

5 راهکار فهمیدن بلاک شدن در واتس اپ

برنامه واتس اپ این امکان را به شما می دهد که مخاطبین خود را بلاک کنید. حتما برای شما هم پیش آمده باشد که بخواهید بدانید آیا بلاک شده اید یا خیر. برای یافتن جواب این سوال این مقاله به شما کمک می کند. برای اطمینان از بلاک شدن در واتس اپ، راهکارهای زیر را دنبال کنید.
قبلا با دیگر ترفندها در برنامه واتس اپ مانند آموزش پشتیبان گیری از واتس اپ، فعال سازی تأیید دو مرحله ای و اثر انگشت و … آشنا شدید. به شما پیشنهاد می کنیم این مقالات را مطالعه کنید.

بررسی آخرین بازدید (last seen) اولین گام آگاهی از بلاک شدن در واتس اپ

اولین کار برای اینکه متوجه شوید چه کسی شما را بلاک کرده است بهتر است نگاهی به  آخرین بازدید آن بیاندازید. صفحه مکالمه با شخص مورد نظر را باز کنید. زمانی که زیر نام آنها نوشته شده است را ببینید. اگر عبارت “last seen” یا ” آخرین بازدید…” را مشاهده کنید، شما بلاک نشده اید. اما اگر این عبارات را ندیدید احتمالا شما توسط آن شخص بلاک شده اید.

بررسی عکس پروفایل

این تکنیک مشابه روش قبلی ست، اما با درجه اطمینان بالاتر است. به این دلیل این روش مطمئن تر است، چرا که افراد بیشتر تمایل دارند که عکس پروفایل خود را نشان دهند. این در حالی است که تعداد افرادی که last seen  خود را نشان می دهند کمتر است.  عکس پروفایل شخص مورد نظر را بررسی کنید. اگر به تازگی با او در ارتباط بوده اید با اطمینان بیشتری می توانید اظهار نظر کنید. اگر پروفایل آن شخص عکس داشت به احتمال زیاد شما بلاک نشده اید چرا که پس از بلاک شدن در واتس اپ، شما نمی توانید عکس پروفایل او را ببینید.

تکنیک ” تک تیک”

 نمادهای سبز، آبی یا خاکستری رنگ کوچکی که در سمت راست پیام ها هستند به شما کمک می کنند تا از بلاک شدن در واتس اپ مطمئن شوید. این علامت ها برای تعیین دریافت ، ارسال یا خوانده شدن پیام ها طراحی شده اند. اگر شما بلاک شده باشید تنها یک تیک در کنار پیغام خود مشاهده می کنید. اما اگر دو تیک مشاهده کردید بدان معناست که پیام شما دریافت شده است.

یک راه مطمئن تر برای اطلاع از بلاک شدن در واتس اپ امتحان کنید!

برای اطمینان بیشتر از بلاک شدن در واتس اپ ، بهتر است موارد بیشتری را بررسی کنیم. شما می توانید یک آزمایش ساده انجام دهید و در آن از تمامی راه هایی که قبلا به آن اشاره کرده ایم استفاده کنید. در این صورت از درصد خطای روش های قبلی نیز جلوگیری خواهید کرد.

ترکیب تمامی روش های ذکر شده و جمع آوری اطلاعات بدست آمده از راهکار های قبلی به شما کمک خواهد کرد که بهترین راه را برای فهمیدن بلاک شدن در واتس اپ طی کنید. شاید در ابتدا کمی پیچیده به نظر برسد، اما راهی ساده و با درجه اطمینان بیشتری است. برای درک بهتر موضوع به مثال زیر توجه کنید:

ما می خواهیم بفهمیم آیا مخاطب x ما را بلاک کرده است یا خیر. شما ابتدا صفحه چت خود را با شخص مورد نظر باز می کنید. متوجه می شوید که “last seen” وی ظاهر نمی شود. همچنین تیک پیام های ارسالی شما دو بار نشان داده نشده است. عکس پروفایل او را هم نمی توانید ببینید. در این صورت شما به احتمال خیلی زیاد بلاک شده اید.

برای اطمینان ، به این فکر کنید که فرد x  چه نوع کاربری بوده است؟ در اینجا دو سناریوی محتمل وجود دارد:

اگر او به ندرت از واتس اپ استفاده می کرده است ، ممکن است شما بلاک نشده باشید. در این حالت برای مدت یک هفته صفحه او را چک کنید. اگر هیچ تغییری، مانند وجود یا عدم وجود عکس پروفایل که قبلاً می توانستید مشاهده کنید ، مشاهده نکردید ، شما بلاک شده اید.

اگر فرد x  چند بار در روز از واتس اپ استفاده  می کرده ، پاسخ واضح است: شما بلاک شده اید.

بنابراین ، هرچه بیشتر بتوانید این داده ها را ترکیب کنید ، توانایی بهتری برای تحلیل و فهمیدن بلاک شدن در واتس اپ را خواهید داشت.

تماس صوتی برقرار کنید

یکی دیگر روش هایی که می توانید امتحان کنید برقراری تماس صوتی است. اگر شما موفق به گرفتن تماس صوتی از طریق واتس اپ نشدید، شما بلاک شده اید.

تکنیک ساختن گروه برای فهمیدن بلاک شدن در واتس اپ

تمام روش های ذکر شده معتبر هستند اما 1٪ عدم اطمینان را بر جای می گذارد. هنوز یک راه باقی مانده است که به شما اطمینان کامل می دهد که بلاک شده اید یا نشده اید.

 اگر تمامی راه ها به یک شخص مشکوک ختم می شد، میتوانید تیر خلاص را بزنید.

شما می توانید WhatsApp را باز کنید و یک گروه جدید ایجاد کنید.

فرد مشکوک خود را جستجو کرده و سعی کنید آنها را به گروه تازه ایجاد شده، اضافه کنید.

اگر بلاک نشده باشید ، مخاطب به طور معمول به گروه اضافه می شود.

اگر بلاک شده باشید ، پیامی دریافت می کنید با این عنوان که  “شما مجاز به افزودن این مخاطب نیستید”. این بدان معناست که بدون شک شما بلاک شده اید. چرا که پس از بلاک شدن در واتس اپ نمی توانید آن فرد را به گروه جدید اضافه کنید.

اما در نظر داشته باشید که اگر شخصی که به آن مشکوک هستید شما را بلاک نکرده باشد، باید پاسخی برای اضافه شدن به گروهی که ساخته اید را داشته باشید.

برخی افراد ترجیح می دهند از همان اول از این روش استفاده کننند در حالی که ریسک و خطر گرفتار شدن  این راهکار بالاست. پس پیشنهاد میکنیم که ابتدا از راهکارهای قبلی استفاده کنید.

منبع

امتیاز شما به این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *