معرفی بهترین اپلیکیشن های واقعیت مجازی

با گسترش استفاده از فناوری واقعیت مجازی، هدست ها و اپلیکیشن های واقعیت مجازی هم به مرور پیشرفته تر شدند و فعالیت هایی که همیشه تصور می کردیم در آینده محقق خواهند شد، امروز به راحتی در دسترس همه ما هستند.

گذشته از تلفن های هوشمندی که امروزه در اختیار همه ما هستند و هدست های VR یا Virtual Reality که به راحتی می توان تهیه کرد، برنامه های واقعیت مجازی نیز بخش مهمی از این فناروی را تشکیل می دهند. در این مطلب از سایت تعمیر موبایل می خواهیم در رابطه بهترین اپلیکیشن های واقعیت مجازی صحبت کنیم.

بهترین اپلیکیشن های واقعیت مجازی

معرفی برنامه های واقعیت مجازی

سرگرمی، آموزش، گردشگری و پزشکی از مهم ترین حوزه هایی هستند که با فراگیر شدن تکنولوژی واقعیت مجازی متحول شدند یا در آستانه تحولات عظیمی قرار گرفتند. در این مطلب در همین رابطه تعدادی از بهترین اپلیکیشن های واقعیت مجازی که تجربه بسیاری از فعالیت ها را برای شما ممکن می کنند معرفی خواهیم کرد.

اپلیکیشن های واقعیت مجازی – گوگل ارث | Google Earth

بعد از گوگل مپ سه بعدی و تصویر های 360 درجه ای که کاربران از بعضی مکان ها به اشتراک می گذاشتند، گوگل پا را یک قدم فراتر گذاشت و تلاش برای ارائه یک نسخه سه بعدی از تمام کره زمین را آغاز کرد. این پروژه که با نام google earth شروع به کار کرده بود، با گسترش فناوری واقعیت مجازی دچار تحول بزرگی شد.

اپلیکیشن های واقعیت مجازی و هدست ها، توانستند برای کاربران این تصور و حس را ایجاد کنند که گویی واقعا در نقاط مختلف جهان حضور دارند. هدست های واقعیت مجازی مانند گوگل کاردبورد، HTC Vive و آکیولس ریفت امکان استفاده از این برنامه واقعیت مجازی را فراهم آورده اند.

گوگل ارث Google Earth

برنامه واقعیت مجازی Ocean Rift

لازم نیست غواصی باشید! کافیست از Oculus Store برنامه اوشن ریفت که از بهترین اپلیکیشن های واقعیت مجازی در این حوزه است دانلود کنید، تا با استفاده از هدست های واقعیت مجازی شنا در اعماق اقیانوس ها و همراهی با دلفین ها، کوسه ها، ماهی های مختلف و لاکپشت هایی دریایی را تجربه کنید.

این برنامه در دو نسخه رایگان و پولی عرضه شده است که دانلود نسخه رایگان آن به آسانی امکان پذیر است. بدیهی است که بهترین هدستی که می تواند تجربه استفاده از این برنامه را برای شما رقم بزند، هدست Oculus Rift است.

Ocean Rift

 برنامه Within

اگر یک موسیقی را به شدت دوست داشته باشید، دوست دارید با آن چه کنید؟ چطور می خواهید آن را تجربه کنید؟ تا به حال «بودن» در یک موسیقی را تصور کرده اید؟ Within که یکی از بهترین اپلیکیشن های واقعیت مجازی است، به شما اجازه می دهد موسیقی ها و حتی تعدادی از فیلم های واقعیت مجازی را تجربه کنید.

علاوه بر همه تجربه های متفاوت و متنوعی که کاربران می توانند با استفاده از این برنامه واقعیت مجازی می توانند تجربه کنند، تجربه محتواهای خبری شبکه های NBC، اپل، بندهای موسیقی، نیویورک تایمز و محتواهای مربوط به فیلم ها هم در این برنامه امکان پذیر است.

جالب است  بدانید تیم این برنامه حتی سریال Possible را مخصوص این برنامه و برای استفاده از تکنولوژی واقعیت مجازی آماده کرده اند. با تجربه این سریال از طریق اپلیکیشن های واقعیت مجازی می توانید فعالیت های نظیر هوانوردی را هم تجربه کنید.

برنامه Within

نرم افزار واقعیت مجازی نیویورک تایمز | New York Times VR

روزنامه، رادیو، تلویزیون، تلفن های هوشمند و اپلیکیشن های واقعیت مجازی. اخبار از سال ها پیش در از روزنامه ها بین مردم پخش می شدند و بعدها رادیو و تلویزیون به سکوهای انتشار اخبار تبدیل شدند. تا همین چند وقت پیش نیز محبوب ترین و پرکاربرترین سکوی اخبار صفحه تلفن های هوشمند بود. و حالا اخبار در آستانه قدم گذاشتن به سکویی جدید هستند: واقعیت مجازی.

نیویورک تایمز اخیرا در برنامه نیویورک تایمز VR روزانه اقدام به انتشار ویدئوهای سی ثانیه تا چند دقیقه ای می کند. مخاطبان این رسانه می توانند با استفاده از برنامه های واقعیت مجازی و هدست های VR اخبار این رسانه در رابطه با پیشبینی های آب و هوایی یا فناوری را از این طریق دنبال کنند.

یکی از امکاناتی این برنامه برای کاربران فراهم کرده این است که آن ها می توانند ویدئوی مربوط به اخبار مورد نظرشان را دانلود کنند. به این ترتیب لازم نیست دیگر کاربران نگران مصرف بیش از حد داده های اینترنت خود باشند. این مورد از اپلیکیشن های واقعیت مجازی از طریق هدست های کاردبورد و حتی بدون این هدست ها با قابلیت دید 360 درجه قابل استفاده است.

New York Times VR

اپلیکیشن Fulldrive VR

اگر هدست واقعیت مجازی Google cardboard را دارید، این برنامه بهترین گزینه برای شماست. با استفاده از این برنامه که از جامع ترین اپلیکیشن های واقعیت مجازی است می توانید ویدئو ببنید، در یوتیوب و صفحات وب گردش کنید و حتی دیگر برنامه های واقعیت مجازی را دانلود کنید.

در روزهایی که تولید محتوای واقعیت مجازی تا حد قابل توجهی کم شده، این برنامه گزینه ای عالی برای کسب تجربه در این محیط شگفت انگیز است. علاوه بر این باید اشاره کنیم که امکانات این برنامه تا حد زیادی رایگان است. نسخه پرمیوم Fulldrive VR نیز تنها با هزینه 99 سنت قابل استفاده است.

 علاوه بر فول درایو، برنامه گوگل دی دریم (Google Day Dream) نیز از برنامه های ولقعیت مجازی سازگار با هدست Google CardBoard است. منتها برای استفاده از این برنامه باید تلفن شما مجهز به ویژگی Day Dream باشد.

به غیر اپلیکیشن های واقعیت مجازی که معرفی شد، برنامه های Netflix VR و YouTube VR نیز برای هر کدام از این سکوها طراحی شده اند و هر کدام مانند شرکت پشتیبانی کننده خود از بهترین ها هستند. شما نیز می توانید با توجه به علاقه و نیازی که هر یک از این حوزه ها دارید، برنامه مربوط به آن را دانلود کرده و به وسیله آن جهان شگفت انگیز واقعیت مجازی را تجربه کنید.

اپلیکیشن Fulldrive VR