• خانه
  • اخبار
  • کشف ماده افزایش دهنده عمر باتری گوشی های هوشمند

کشف ماده افزایش دهنده عمر باتری گوشی های هوشمند

استفاده طولانی مدت از گوشی های هوشمند، استفاده از برنامه های متنوعی که مصرف باتری را چندین برابر می کنند، تبدیل شدن گوشی هوشمند به همراه همیشگی کاربران، تبدیل شدن آن ها به کنسول بازی، دوربین عکاسی و پلتفرمی برای تماشای محتوا و فیلم های مختلف همگی به معنی این است که عمر باتری در این گوشی ها باید از چیزی که هست بیشتر باشد. نیاز به استفاده از باتری هایی با طول عمر بالا تر، توسعه دهندگان فناوری تولید گوشی های هوشمند را بر آن داشت تا به دنبال کشف ماده افزایش دهنده عمر باتری گوشی باشند.

این ترکیب تازه کشف شده سبب شد تا گوشی های جدید به یک باتری با کارایی حداکثری مجهز شوند. البته تا پیش از کشف این ماده افزاینده کارایی باتری، ایجاد تغییر در ساختار خود باتری ها و همچنین استفاده از یک سری نرم افزار ها، موجب بهبود کارایی باتری و افزایش طول عمر آن شده و  این کار ها تعویض باتری موبایل را به تعویق می انداخت. اما با این حال شاید نقطه عطف پیشرفت فناوری ساخت باتری های گوشی های هوشمند را بتوان کشف همین ماده افزایش دهنده عمر باتری در نظر گرفت.

کشف ماده افزایش دهنده عمر باتری گوشی های هوشمند

ظرفیت باتری های حال حاضر محدود است

نکته ای که در خصوص باتری هایی که در حال حاضر در گوشی های هوشمند مورد استفاده قرار می گیرد و به موجب آن علم و فناوری بر آن شدند تا با کشف ماده افزایش دهنده عمر باتری کارایی آن ها را ارتقا ببخشند این است که ظرفیت این باتری ها در بهترین حالت هر ساله به تدریج تا حدود 15 درصد کاهش می یابد. تازه این در حالی است که شرایط آب و هوایی ایده آل باشد، از باتری به درستی استفاده شود، نحوه شارژ گوشی اصولی باشد و خود باتری اولیه دستگاه نیز مشکلی نداشته باشد و از کیفیت لازم برخوردار باشد.

بنابراین به نظر می رسد تمام فناوری هایی که تا کنون برای بهبود عملکرد باتری گوشی های هوشمند و کاهش مصرف باتری موبایل به کار گرفته شده است هنوز هم نتوانسته آن طور که باید رضایت کاربران و حتی خود تولید کنندگان را جلب کند. همین موارد محققان فعال در این حوزه را بر آن داشت تا با تکیه به اصول علمی، ماده ای را کشف کنند که می تواند کارایی و طول عمر باتری های مورد استفاده در گوشی های هوشمند را چندین برابر کند. اما این ماده افزاینده کارایی باتری چه ماهیتی دارد و با وجود آن باتری چه میزان دوام خواهد داشت؟

کشف ماده افزایش دهنده عمر باتری توسط محقق ژاپنی

بالاخره بعد از فراز و فرود های بسیار و تحقیقات و تلاش های گسترده ای که به منظور افزایش عمر و کارایی باتری های به کار رفته در گوشی های هوشمند صورت گرفت، یک محقق ژاپنی توانست با همراهی یک تیم حرفه ای، ماده افزایش دهنده عمر باتری گوشی های هوشمند را کشف کند. این تیم فعال در Japan Advanced Institute of Science and Technology، موفق به کشف ماده ای شدند که استفاده از آن می تواند موجب کند شدن روند خرابی باتری گوشی شود و به این ترتیب طول عمر مفید باتری ها را از سه سال به پنج سال افزایش دهد.

در طول این پنج سال نیز باتری بهره مند از این ماده می تواند تا میزان 95 درصد از ظرفیت خود را حفظ کند و سالم بماند. این خبر می تواند امید تازه ای برای تولید گوشی هایی با دوام بالاتر را موجب شود و به این ترتیب کاربران می توانند سال های بیشتری را با گوشی مورد علاقه خود بگذارنند.

اطلاعات بیشتر: نکات نگهداری صحیح از باتری موبایل

تولید باتری های گرافیتی به منظور کشف ماده افزایش دهنده عمر باتری 

ماده ای که از آن به عنوان ماده افزایش دهنده عمر باتری گوشی های هوشمند یاد می کنیم، Bis-imino-acenaphthenequinone-Paraphenylene نام دارد. به این ماده به صورت خلاصه شده BP گفته می شود و به زبانی ساده تر آن را با نام گرافیت نیز می شناسند. اگر از دنبال کننده های اخبار فناوری تولید گوشی های هوشمند باشید، می دانید که سال ها است ایده استفاده از این ماده برای تولید باتری گوشی های هوشمند مطرح شده است.

شرکت ها و برند های بسیار شناخته شده ای نیز مدعی تولید باتری هایی با استفاده از این ترکیب شده اند که از جمله آن ها می توان به برند سامسونگ اشاره کرد که در همین اواخر نیز اخباری مبنی بر تولید باتری های گرافنی از این شرکت در سال 2021 شنیده شد. اما این امر محقق نشد تا این که به تازگی این تیم تحقیقاتی ژاپنی موفق به معرفی این ماده افزاینده کارایی باتری گوشی های هوشمند شد.

مواد افزایش دهنده عمر باتری

نظر  پروفسور Noriyoshi Matsumi در خصوص تولید ماده افزایش دهنده عمر باتری

پروفسور Noriyoshi Matsumi رهبر تیم تحقیقاتی در JAIST در خصوص کشف این ماده افزایش دهنده عمر باتری گوشی های هوشمند می گوید، ” تولید باتری‌هایی با طول عمر بالا به شرکت‌ها در ساخت لوازمی با دوام برای استفاده‌ طولانی مدت کمک خواهد کرد. این پیشرفت باعث می‌شود مصرف‌کنندگان وسایل الکترونیکی حتی انواع گران‌قیمت آن نظیر ماشین‌های الکتریکی بدون داشتن هر گونه نگرانی از بابت طول عمر پایین باتری محصول مورد نظر خود را خریداری کرده و سال‌ها از آن استفاده کنند”.

این نظریه نشان می دهد که تا چه اندازه این کشف تازه علمی در دنیای ساخت دستگاه های الکترونیکی و هوشمند حائز اهمیت است و می تواند تاثیر گذار باشد. به لطف تولید این ماده افزاینده کارایی باتری دستگاه های الکترونیکی نظیر گوشی های هوشمند، خصوصا با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر دنیا، خرید گوشی های هوشمند می تواند به مراتب مقرون به صرفه تر باشد. کاربران می توانند از هر برندی که از این ماده در باتری های خود استفاده کرده است، گوشی هوشمند خود را خریداری کرده و با خیال راحت چند سال از گوشی خود استفاده کند، بدون اینکه نگران از کار افتادن باتری گوشی مورد نظر باشد.

ماده تازه کشف شده، کمکی بزرگ به شرکت های تازه وارد خواهد بود!

کشف این ترکیب جدید برای تولید باتری های مورد استفاده در گوشی های هوشمند نه تنها می تواند برای شرکت های قدیمی تر و پیشرو در تولید انواع اسمارت فون ها یک قدم رو به جلو محسوب شود، بلکه می تواند به موفقیت هر چه سریع تر شرکت های تازه وارد به این حوزه نیز کمک کند. آن ها با استفاده از ماده افزایش دهنده طول عمر باتری در محصولات خود می توانند سریع تر از زمان معمول نظر و اعتماد مشتریان را به خود جلب کنند. آن ها می توانند محصولاتی با دوام بالا، کیفیتی قابل قبول و از همه مهم تر باتری هایی با طول عمر بالا تر را تولید و عرضه کنند.

این ماده تنها محدود به باتری گوشی های هوشمند نمی شود!

شاید این طور به نظر برسد که ماده جدید تنها به عنوان ماده افزایش دهنده عمر باتری گوشی های هوشمند کاربرد دارد. اما باید گفت که این طور نیست و به نوعی این ترکیب می تواند اساس ساخت و تولید انواع باتری های به کار رفته در لوازم الکترونیکی مختلف باشد. شرکت های هوآوی و شیائومی و اپل که محدوده فعالیتی خود را گسترش داده اند و قصد تولید و عرضه محصولات الکترونیکی دیگری را نیز دارند، می توانند از این ماده جدید برای تولید باتری های با دوام سایر محصولات خود نیز بهره ببرند. برای مثال می توان به تولید اسکوتر های برقی اشاره کرد.

با استفاده از این ماده افزاینده کارایی باتری در اسکوتر ها، می توان طول عمر باتری این وسیله ها را نیز افزایش داد. سایر گجت های الکترونیکی نیز می توانند از این فناوری بهره مند شوند. برای مثال ساعت های هوشمند و ایرپاد ها از این جمله اند. به نظر می رسد ورود و عرضه این ماده افزایش دهنده عمر باتری بتواند تحول عظیمی را در فناوری تولید انواع گجت های الکترونیکی از جمله گوشی های هوشمند ایجاد کند. از همه مهم تر این که پیش بینی می شود پرچم دار های گوشی های هوشمند در بازار اگر می خواهند از قافله عقب نمانند، باید به فکر استفاده از این فناوری در تولید محصولات خود باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + شش =