• خانه
  • سوالات متداول
  • چگونه خطای “فایل صوتی- تصویری پشتیبانی نمی شود” را در گوشی های اندرویدی رفع کنیم؟

چگونه خطای “فایل صوتی- تصویری پشتیبانی نمی شود” را در گوشی های اندرویدی رفع کنیم؟

ممکن است شما نیز زمانی که به دانلود ویدئویی پرداخته و یا آن را به گوشی خود منتقل می کنید، با خطای “فایل صوتی- تصویری پشتیبانی نمی شود” روبرو شوید. این خطای آزاردهنده ممکن است برای کاربران دردسرساز شده و به دنبال راهکاری برای رفع آن باشند. در ادامه این مبحث به روش رفع خطای “فایل صوتی- تصویری پشتیبانی نمی شود” در گوشی های اندرویدی اشاره خواهیم کرد.

رفع خطای فایل صوتی اندروید

چرا در گوشی های اندرویدی ویدئو پخش نمی شود؟

در بیشتر مواقع نمایش خطای “فایل صوتی- تصویری پشتیبانی نمی شود” در دستگاه اندرویدی، به دلیل عدم پشتیبانی پخش کننده ویدئوی شما از کدک و یا متفاوت بودن کدک فایل ویدئوی شما با پخش کننده ویدئو است.

ممکن است گمان کنید پخش کننده رسانه به صورت خودکار اقدام به باز کردن یک کانتینر و باز نکردن دیگری می کند. اما باید بدانید که این گونه نیست. بلکه یک کانتینر می تواند شامل انواع مختلفی از کدک ها بوده و گوشی اندرویدی شما ممکن است قادر به پشتیبانی از همه آن ها نباشد.

کدک چیست؟

لازم است اشاره کنیم که نمایش خطای “فایل صوتی- تصویری پشتیبانی نمی شود” در گوشی های اندرویدی می تواند به کدک و Container مرتبط باشد. از این رو باید بدانید که کدک مخفف compressor-decompressor بوده که معنای آن فشرده ساز- فشار زدا می باشد.

کدک چیست؟

همانطور که از نام آن پیداست، کدک روشی بوده که برای کدگذاری و کدگشایی داده ها خصوصا داده های فشرده شده مورد استفاده قرار می گیرد. کدک ها با گرفتن داده ها، یا آن ها را فشرده کرده تا بتوانند آن ها را ارسال و یا ذخیره سازی کنند و یا داده ها را از حالت فشرده خارج می سازند تا قابل نمایش باشند.

کانتینر چیست؟

معمولا کانتینر یک فرمت فایل بوده که به بسته بندی، انتقال و ارائه مرتبط است. کانتینرها قادر به همگام سازی صوتی و تصویری هستند. کانتینر به عنوان یک قسمت از فایل، می تواند نوع فایل را تعیین کند. به این معنا که چنانچه یک فایل androidpit.mp4 داشته باشید، در واقع MP4 همان container محسوب می شود.

کانتینر چیست؟

رفع خطای “فایل صوتی- تصویری پشتیبانی نمی شود” در گوشی های اندرویدی

زمانی که با خطای “فایل صوتی- تصویری پشتیبانی نمی شود” روبرو می شوید، باید بدانید که یکی از دلایل آن مربوط به عدم پشتیبانی پخش کننده رسانه فعلی شما از فایل ویدئویی کدک است. در این شرایط توصیه می شود به جز برنامه پخش ویدئو پیش فرض، اقدام به دانلود پخش کننده رسانه جدید کنید.

یکی از پخش کننده های ویدئویی که عملکرد بسیار خوبی دارد، VLC Player است. این پخش کننده ویدئویی قادر به عبور از مرحله Beta بوده و می تواند تمام فرمت فایلی را پشتیبانی کرده و همه آهنگ های صوتی، چرخش خودکار نمایشگر، زیرنویس ها و اصلاح تصاویر را پشتیبانی نماید. علاوه بر این شما می توانید با حرکات انگشتان خود به تنظیم و کنترل صدا و روشنایی روی صفحه نمایش بپردازید. همچنین ویجت های موجود را نیز می توانید در این برنامه بیابید.