چرا نباید گوشی در طول شب در شارژ باشد؟

بایدها و نبایدهای شارژ گوشی در طول شب

احتمالا شما نیز تذکراتی از این دست را شنیده اید که نباید گوشی در طول شب در شارژ باشد. یا اینکه بهتر است میزان شارژ گوشی تا حد مشخصی انجام شود و با رسیدن به آن حد، گوشی از شارژ جدا شود. به نظر شما این توصیه ها تا چه اندازه علمی و واقعی است؟ در این مقاله برآنیم تا بایدها و نبایدهای شارژ گوشی و این موضوع را که «چرا نباید گوشی در طول شب در شارژ باشد» را بررسی کنیم. اگاهی از این مباحث و رعایت آنها سبب می شود تا عمر مفید باتری بیشتر شده و کاربر ناچار به صرف هزینه های اضافی جهت تهیه یک باتری نو و جدید نشود. در ادامه بررسی موارد مهم توسط کارشناسان تعمیر گوشی انجام می شود.

شارژ گوشی و نکات مهم آن

برخی از کارشناسان، شارژ گوشی در طول شب را کار نادرستی می دانند و عنوان می کنند که این کار به باتری گوشی آسیب می زند. واقعیت ان است که این حرف هم تا اندازه ای درست و هم تا اندازه ای نادرست است. نادرست بودن این مسئله از آن روست که گوشی‌های هوشمند امروزی بعد از شارژ ۱۰۰ درصدی باتری، جریان برق ورودی به گوشی را قطع کنند. بنابراین نیاز به نگرانی نیست. زیرا شارژ گوشی پس از رسیدن به میزان ۱۰۰ درصدی خودبخود غیرفعال می شود. در شارژرهای باکیفیت هم قطعاتی در نظر گرفته شده است که از ارسال شارژ بیش‌ازحد جلوگیری می‌کند. توضیح ساده این موضوع آن است که برای مثال وقتی شارژ گوشی به ۱۰۰ درصد می‌رسد، سخت‌افزار هوشمند تلفن همراه از تداوم دریافت جریان برق جلوگیری می‌کند و عملیات شارژ منتفی می شود.

شارژ گوشی در طول شب و صدمه زدن به باتری

اما درست بودن این مسئله که شارژ گوشی در تمام طول شب ممکن است به باتری آسیب برساند از آن روست که وقتی باتری به شارژ ۱۰۰ درصدی می‌رسد، جریان برق ورودی به آن قطع می‌شود. حال اگر گوشی شب تا صبح به شارژر وصل باشد، جریان برق گهگداری به گوشی وارد خواهد شد. دلیل این اتفاق آن است که شارژ گوشی همیشه به صورت صد در صد باقی نمی‌ماند و به دلایل مختلفی کمی از این شارژ کاسته می‌شود. در این هنگام جریان برق دوباره وارد گوشی می‌شود تا این مقدار شارژ ازدست‌رفته را جبران کند. در این وضعیت شارژ گوشی مرتباً در حالتی مابین شارژ ۱۰۰ درصدی و کمتر از ان در نوسان خواهد بود و این موضوع احتمالا به باتری گوشی صدمه بزند.

آشنایی با ساختار باتری های لیتیومی

آشنایی با ساختار باتری های بکار رفته در گوشی های تلفن همراه کمک می کند تا به نحو شایسته تری از آنها استفاده کرده و بدین ترتیب بر طول عمر آنها بیافزاییم. بعلاوه آشنایی با ساختار باتری گوشی کمک می کند تا کاربر بهترین شیوه جهت شارژ گوشی را انتخاب کند و بایدها و نبایدهای آن را رعایت کند. برای ورود به این موضوع بد نیست بدایند که در غالب گوشی های هوشمند امروزی از باتری‌های قابل شارژ لیتیوم یون استفاده شده است.

باتری‌های لیتیوم یونی سریع‌تر از باتری‌های سنتی شارژ می‌شوند. اما میزان حفظ شارژ آنها چندان طولانی نیست و در حالت عادی می بایست روزانه یکبار شارژ شوند. پیشنهادی که کارشناسان این عرصه دارند آن است که قبل از اتمام کامل شارژ باتری، نسبت به شارژ گوشی اقدام شود. رسیدن شارژ به صفر درصد باعث می‌شود که عمر باتری گوشی موبایل کاهش پیدا کند. همچنین توصیه می‌شود که در زمان رسیدن شارژ به ۳۵ یا ۴۰ درصد گوشی به شارژر متصل شود؛ این کار به حفظ ظرفیت باتری کمک می‌کند و از افزایش دمای گوشی در هنگام شارژ پیشگیری می کند.

واحدهای تعمیرات موبایل

تعمیرات موبایل در این مرکز محدود به برند خاصی نیست از این رو شما، کاربر هر موبایلی که باشید می‌توانید به این مرکز مراجعه کرده و تخصصی‌ترین خدمات تعمیرات موبایل را دریافت نمایید. دلیل این امر نیز ساختار مشابهی است که تمامی موبایل‌های موجود در بازار دارند. موبایلهای موجود در بازار عمدتاً – و نه همگی آنها- از ساختار نرم افزاری و سخت افزاری مشابهی برخوردارند و تعمیرات موبایل می تواند به شکلی یکسان بر روی همگی آن‌ها به شکلی یکسان و با اندک تفاوتی اعمال گردد.

اما آنچه که کاربر می‌بایست به آن توجه داشته باشد آن است که تمامی این تعمیرات – نظیر تعمیرات مرتبط با شارژ موبایل و باتری آن – می‌بایست در یک مرکز مجاز و استاندارد انجام پذیرد. مرکز تعمیرات موبایل، خدمات تخصصی تعمیر با توجه به برند موبایل در پارتهای متعدد ارائه می‌کند. شما می‌توانید با حضور در این مرکز و مراجعه به واحد تخصصی تعمیرات موبایل خویش از تخصصی ترین خدمات این مرکز بهره‌مند گردید. واحدهای تعمیرات موبایل در بخش زیر معرفی می شوند.

نمایندگی موبایل

نمایندگی موبایل  ارائه دهنده تخصصی ترین سرویس های تعمیرات سخت افزاری و نرم افزاری برای کلیه گوشی های تلفن همراه است. شما کاربران گرامی دارنده هر کدام از گوشی های تلفن همراه که باشید، می توانید با بروز هر گونه اختلال و ناکارامدی در دستگاه مورد استفاده تان، به نمایندگی موبایل مراجعه نمایید و تخصصی ترین سرویس های تعمیرات سخت افزاری و نرم افزاری موبایل را دریافت کنید.

مراجعان محترم، پس از حضور در مرکز تخصصی تعمیرات موبایل، بسته به نوع اشکال پیش آمده در دستگاه‌شان، به یکی از دو پارت تعمیرات سخت افزاری و نرم افزاری راهنمایی می شوند تا سرویس های تخصصی مورد نیاز بر موبایل معیوب‌شان اِعمال گردد. نقطه اشتراک هر دو پارت، حضور مهندسانی زبده و مجرب است که توانایی رفع پیچیده ترین اشکالات پیش آمده در این دستگاه را دارا هستند.

تعمیرات موبایل اپل / تعمیرات موبایل ایسوس / تعمیرات موبایل ایسر / تعمیرات موبایل فوجیتسو / تعمیرات موبایل لنوو / تعمیرات موبایل سونی / تعمیرات موبایل سامسونگ / تعمیرات موبایل پاناسونیک / تعمیرات موبایل شارپ / تعمیرات موبایل ال جیتعمیر موبایل ایسوس / تعمیر موبایل ایسر / تعمیر موبایل اپل / تعمیر موبایل فوجیتسو / تعمیر موبایل لنوو / تعمیر موبایل ال جی / تعمیر موبایل سامسونگ / تعمیر موبایل شارپ / تعمیر موبایل سونی / تعمیر موبایل پاناسونیک / تعمیر موبایل کیوسرا /

تعمیر گوشی ایسوس / تعمیر گوشی اپل / تعمیر گوشی اچ تی سی / تعمیر گوشی ال جی / تعمیر گوشی سامسونگ / تعمیر گوشی سونی  / مرکز تعمیر موبایل / تعمیرات گوشی / تعمیرگوشی /  نمایندگی تعمیرات گوشی / تعمیرات گوشی ایسوس / تعمیرات گوشی اپل / تعمیرات گوشی ال جی / تعمیرات گوشی سامسونگ / تعمیرات گوشی سونی /

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 15 =