کاهش مصرف باتری موبایل با چند ترفند ساده

همه ما خالی شدن باتری گوشی را تجربه کرده ایم. در شرایطی که منتظر یک تماس مهم هستیم یا باید کار بسیار مهمی با موبایل انجام دهیم، شارژ تمام می شود و به پریز برق هم دسترسی نداریم. اگرچه امروزه باتری های پرظرفیت در گوشی های هوشمند تعبیه شده اند که هم سرعت شارژ بالایی دارند و هم دیرتر از قبل خالی می شوند، خالی شدن باتری همچنان یک مسئله مهم است. خبر خوب این که روشهایی وجود دارند که با اجرای آنها می توان به کاهش مصرف باتری کمک بسازایی کرد.

یعنی بدون صرف هزینه، می توانید کاری کنید که باتری موبایل شما چند ساعتی بیشتر شارژ داشته باشد؛ دست کم تا وقتی که خودتان را به یک پریز برق یا پاوربانک برسانید. این ترفندها همچنین به افزایش طول عمر باتری در طولانی مدت و جلوگیری از خرابی آن نیز کمک می کنند. در ادامه بخشی از مهم ترین ترفندهای کاهش مصرف باتری موبایل را معرفی می کنیم.

کاهش مصرف باتری موبایل

راه های کاهش مصرف باتری موبایل

به طور کلی نسل جدید گوشی های هوشمند طوری طراحی شده اند که به انرژی بیشتری نیاز دارند. نمایشگرهای بزرگ، چند دوربین در یک گوشی، اضافه شده اپلیکیشن های متعدد، وجود قابلیت ها و کاربری های متنوع و از همه مهم تر قابلیت اتصال به اینترنت و استفاده از پیام رسان ها، همگی عواملی هستند که مصرف باتری موبایل را افزایش می دهند.

با این حال نمی توان از این قابلیت ها استفاده نکرد. اما می توان کاری کرد که هم زمان با استفاده از برنامه های کاربردی، مصرف باتری کاهش پیدا کند. مثلا ضرورتی ندارد که موقعیت مکانی همیشه روشن باشد؛ یا لزومی ندارد که انیمیشن های نمایشگر فعال باشند. بنابراین آشنایی با ترفندهای کاهش مصرف باتری موبایل، که در مورد انواع گوشی های هوشمند در کلیه برندها کاربرد دارند، کمک زیادی به شما می کند.

استفاده از Device Maintenance

برای مدیریت بهینه مصرف باتری گوشی، بهتر است از ابزارهای مدیریت عملکرد مانند “Device Maintenance” استفاده کنید. این ابزار به شما کمک می‌کند تا متوجه شوید کدام برنامه‌ها بیشترین مصرف باتری را دارند و به راحتی می‌توانید مصرف آن‌ها را کاهش دهید.

کاهش زمان روشن بودن نمایشگر

یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای کاهش مصرف باتری، کاهش زمان روشن بودن نمایشگر است. تنظیمات گوشی معمولاً به‌گونه‌ای است که صفحه نمایش پس از چند ثانیه بدون فعالیت قفل می‌شود. بهتر است این تنظیمات را تغییر ندهید و مدت زمان روشن بودن صفحه را کوتاه نگه دارید.

غیر فعال کردن تصاویر متحرک پس زمینه

تصاویر پس‌زمینه متحرک می‌توانند جلوه زیبایی داشته باشند، اما در عین حال مصرف باتری را به شدت افزایش می‌دهند. با خاموش کردن این تصاویر متحرک، می‌توانید مصرف انرژی گوشی خود را به طور چشمگیری کاهش دهید.

بیشتر بخوانید : تعمیر باتری موبایل

بستن برنامه های فعال زمینه

در گوشی‌های اندرویدی، برنامه‌ها ممکن است در پس‌زمینه فعال بمانند و باتری را مصرف کنند. برای کاهش مصرف انرژی، بهتر است این برنامه‌ها را به طور کامل ببندید.

کم کردن نور صفحه نمایش

نور صفحه نمایش یکی از بزرگ‌ترین عوامل مصرف باتری است. پیشنهاد می‌شود که نور صفحه نمایش را در حد ممکن کم کنید و تنها در شرایط ضروری، روشنایی را افزایش دهید. اگر به شارژر دسترسی ندارید، استفاده از حالت تاریک می‌تواند کمک زیادی کند.

تنظیم رزولوشن تصاویر

یکی دیگر از روش‌ها برای کاهش مصرف باتری، تنظیم رزولوشن تصاویر است. در صورتی که نیازی به کیفیت بالا ندارید، بهتر است رزولوشن را در پایین‌ترین حالت ممکن قرار دهید.

غیر فعال کردن گجت‌های غیرضروری

در نهایت، غیر فعال کردن گجت‌های غیر ضروری مانند تقویم، ساعت آنالوگ و سایر ابزارهای پیش‌فرض نیز می‌تواند به کاهش مصرف باتری کمک کند.

کاهش صدای اعلان‌ها

برای کاهش مصرف باتری گوشی، می‌توانید از چند روش ساده و مؤثر استفاده کنید. یکی از این روش‌ها کاهش صدای اعلان‌ها است. در شرایطی که به برق دسترسی ندارید و باتری گوشی شما در حال کاهش است، کاهش صدای اعلان‌ها می‌تواند مصرف باتری را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

غیر فعال کردن ویبره

ویبره یکی دیگر از عواملی است که باتری زیادی مصرف می‌کند. غیر فعال کردن این ویژگی، می‌تواند در صرفه‌جویی انرژی کمک کند.

خاموش کردن وای‌فای

در صورتی که نیازی به اتصال به اینترنت یا دستگاه‌های دیگر ندارید، خاموش کردن وای‌فای، بلوتوث و داده‌ها نیز می‌تواند باعث کاهش مصرف باتری شود.

استفاده از حالت پرواز

استفاده از حالت پرواز نیز راه‌حل دیگری است. وقتی گوشی خود را در حالت پرواز قرار می‌دهید، تمامی اتصالات قطع شده و مصرف باتری به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد. اگر منتظر تماس‌های ضروری نیستید، این گزینه می‌تواند عمر باتری شما را افزایش دهد.

خاموش کردن اعلان‌ها

همچنین، خاموش کردن اعلان‌های شبکه‌های اجتماعی و نوتیفیکیشن‌ها به‌طور کلی یکی دیگر از راه‌های کاهش مصرف باتری است.

خاموش کردن قابلیت لوکیشن

قابلیت لوکیشن نیز مصرف باتری زیادی دارد. در صورتی که نیازی به مکان‌یابی ندارید، بهتر است این گزینه را خاموش کنید

آپدیت منظم سیستم عامل

آپدیت منظم سیستم عامل گوشی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. باگ‌های نرم‌افزاری ممکن است عملکرد باتری را تحت تأثیر قرار دهند و مصرف آن را افزایش دهند. در حالی که آپدیت‌های نرم‌افزاری ممکن است مشکلاتی را که باعث افزایش مصرف باتری می‌شوند، حل کرده و باعث بهبود عمر باتری شوند.

3.7/5 (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × دو =