آنلاک آیفون به این معناست که با استفاده از روشی خاص دستگاه را از قرار داد یک اوپراتور خارج کرد. آنلاک کردن عموما با پرداخت هزینه های یه اوپراتور تحت قرارداد انجام می گیرد. قفل گشایی آیفون، به سه صورت انجام می گیرد: آنلاک نرم افزاری، سخت افزاری، فکتوری یا رسمی. وقتی یک دستگاه آیفون در قرار داد با یک شبکه باشد، امکان استفاده از سیم کارت های دیگر روی آن وجود ندارد. به همین دلیل کاربر باید با پرداخت هزینه از این مشکل رهایی یابد.
خارج کردن آیفون از قرار داد یک اوپراتور هزینه بردار است اما گاه نیز ممکن است که تحت شرایط خاصی، آنلاک آیفون رایگان صورت بگیرد. البته آنلاک رایگان گوشی اپل نیازمند این است که کاربر یا دستگاه واجد شرایط خاصی باشد. استفاده از آنلاک رایگان روشی است که نمی توان از آن مطمئن بود اماقبل از پرداخت هزینه های گراف می توان تیری در تاریکی باشد. در ادامه به آنلاک آیفون در دو وضعیت سخت افزاری و نرم افزاری می پردازیم با ما همراه باشید.
لاک و آنلاک آیفون
برای مبحث آنلاک آیفون ابتدا باید به معقوله لاک پرداخت. منظور از لاک یا همان قفل، در گوشی های اپل عدم دسترسی کاربر به برنامه های آیفون می باشد. به طریقی که مشترک قادر نیست از دستگاه خود استفاده کند. این مشکلات به دست کاربران قابل حل شدن نیست و این قفل شدن تنها محدود به آنتن دهی با شبکه نمی باشد.
در کل می توان 6 حالت برای لاک آیفون در نظر گرفت که مهم ترین آن به لاک شبکه مربوط می شود. رجیستری، آنلاک فکتوری آیفون، ارور MDM Lock، اپل آیدی و آیکلود، اکتیو نشدن گوشی اپل، ارور SSN/ZipCode شش حالتی می باشند که به استناد آن ها می توان گفت که گوشی اپل لاک است.
آنلاک نرم افزاری آیفون
آنلاک نرم افزاری نیاز به جیلبرینگ شدن آیفون دارد. این مدل آنلاک آیفون کار دشوار و پیچیده ای بوده که به رعایت قوانین خاص نیاز دارد. جیلبرینگ کردن آیفون در روند قفل شکنی به کاربر اجازه می دهد تا به فایل های سیستمی و ریشه ای گوشی اپل دسترسی پیدا کند. به زبان ساده تر می توانیم اظهار کنیم که این روش مثل هک کردن گوشی اپل می باشد. آنلاک نرم افزاری گوشی آیفون از طریق نرم افزارهایی از قبیل UltraSn0w، RedSn0w، BlackSn0w و … بسیار خوب پیش خواهد رفت.
البته به یاد داشته باشید آنلاک آیفون به روش نرم افزاری چندان قابل اعتماد نیست و جز روش های مرسوم شناخته نشده است. در این مدل قفل گشایی، ممکن است پس از بروز رسانی سیستم عامل آیفون از طریق آیتیونز مشاهده کنید که آنلاک برطرف شده و تمام محدودیت های قبل به حالت اول بازگشته اند. لازم به ذکر است که آنلاک نرم افزاری قانونی نیست و موجب از بین رفتن ضمانتنامه ی اپل می شود. تنها دلیل پرطرفدار بودن این مدل قفل گشایی، بدون هزینه بودن آن است.
آنلاک سخت افزاری آیفون
نیاز به آنلاک سخت افزاری آیفون زمانی حس شد که برخی از اوپراتورها از آیفون های جدید پشتیبانی نمی کردند. در کنار این موضوع، هزینه های بالای اوپراتورها و عدم پشتیبانی برخی از آن ها نظیر Cricket USA, Docomo Japan و … نیز تاثیر زیاد در گرایش کاربران به آنلاک آیفون به لحاظ سخت افزار داشت. آنلاک سخت افزاری در گذشته دارای محدودیت هایی بود: عدم استفاده از اینترنت LTE- 4G، مشکل کدهای دستوری، شماره گیری متداول 112 برای فعال سازی و ….
امروزه آنلاک سخت افزاری با استفاده از قطعه ای به نام گیوی انجام می شود. در این روش برای آنلاک آیفون Slot میکرو برای iPhone ۴s، Slot نانو برای iPhone ۵، iPhone ۵s، iPhone۵c ، مورد استفاده قرار می گیرد. سیمکارت را روی گیوی قرار داده و به آهستگی وارد آیفون می کنند. با باز شدن منوی خودکار و انتخاب نوع آیفون، می توانید اوپراتور لاک خود را یافته، سپس انتخاب نماید و در پایان با ریستارت کردن شاهد آمدن آنتن باشید. در پایان شاهد آنلاک آیفون خود باشید.
تعمیر گوشی اپل در تهران
تعمیر گوشی اپل در تهران زیر نظر کارشناسان نمایندگی اپل انجام می گیرد که دوره های معتبر و بین المللی تعمیرات محصولات اپل را گذرانده و تسلط کامل یافته اند. تکنسین های این مرکز به برترین فناوری های نوین روز دنیا مجهز شده اند تا کار تعمیرات انواع موبایل اپل در مدل های مختلف را در کوتاه ترین زمان، با بهترین کیفیت و کم ترین هزینه ها انجام دهند تا کاربر راضی و خرسند به استفاده از گوشی خود بپردازد.
مدیران این مرکز با آنالیز بازار رقابتی این روزها، توانسته اند عمده نیازهای کاربران را شناسایی کنند. در کنار تعمیر تخصصی موبایل، واحدهای مشاوره و فروش را نیز راه اندازی کرده اند تا کاربران پس از دریافت راهنمایی های مفید و موثر، به واحد فروش رفته و علاوه بر بهره مندی از دستگاهی اورجینال، از خدمات پس از فروش واقعی نظیر تعمیر و تعویض قطعات، رفع مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری و خدمات سرویس در محل نیز برخوردار گردند.