سنسورهای موبایل

سنسورهای موبایل جزء مهم ترین و کاربردی ترین بخش های این دستگاه به شمار می روند که بخش مهمی از عملیات این محصول را امکان پذیر می سازند. گوشی های هوشمند بدون وجود این سنسورها، قادر به پشتیبانی از بسیاری از این قابلیت ها نخواهند بود. در واقع شما در هنگام استفاده از گوشی خود، در حال استفاده از سنسورهای آن هستید؛ سنسور اثرانگشت، سنسور حرکت‌ سنج یا همان ژیروسکوپ، سنسور تشخیص میزان نور و ده‌ ها مورد دیگر که امروزه بخشی از  تلفن‌های هوشمند را تشکیل می ‌دهند. 

شاید برای شما هم تاکنون این سوال به وجود آمده باشد که چند نوع سنسور در آیفون یا تلفن اندرویدیتان به کار گرفته شده است؟‌ اگر چنین است توصیه می کنیم با ما همراه شوید تا در مورد سنسورهای موبایل خود اطلاعات کامل تری به دست آورید.

سنسورهای-موبایل

مهم ترین سنسورهای موبایل

مهم ترین و اصلی ترین سنسورهای موبایل عبارتند از:

شتاب‌سنج (Acceleromete)

سنسور شتاب سنج یکی از کاربردی ترین سنسورهای موبایل است که شتاب گوشی را به ویژه در هنگام سقوط از ارتفاع می سنجد. جالب است بدانید که یک سنسور مشابه نیز در گوشی های هوشمند وجود دارد که حالت دستگاه را در حالت لنداسکیپ (افقی) یا عمودی (پرتره) نشان می دهد. همچنین این سنسور به اپلیکیشن ‌ها کمک می کند تشخیص دهند که تلفن بر روی صفحه نمایش قرار دارد یا به پشت قرار گرفته است.

سنسور تشخیص فواصل نزدیک (Proximity Sensor)

سنسور تشخیص فواصل نزدیک (Proximity Sensor) یکی از شناخته شده ترین سنسورهای موبایل است که در کنار بلندگو های مخصوص صحبت تعبیه شده است. وظیفه این سنسور، تشخیص این موضوع است که شما در حال مکالمه هستید و باید صفحه نمایش دستگاه خاموش شود. این سنسور کاری می کند که وقتی گوشی را در حین مکالمه به گوشتان نزدیک می کنید، صفحه نمایش دستگاه خاموش شود.

مغناطیس‌ سنج‌  (Magnetometer)

سنسور مغناطیس‌ سنج‌ نیز یکی از سنسورهای گوشی های هوشمند است که تقریبا در اکثر مدل های این محصول تعبیه شده و میدان‌ های مغناطیسی را تشخیص می دهد. نرم افزار های قطب ‌نما و جهت ‌نما از این سنسور برای تشخیص شمال جغرافیایی و پیدا کردن مسیر کمک می گیرند.

ژیروسکوپ  (Gyroscope)

یکی دیگر از سنسورهای موبایل ، ژیروسکوپ است که مثل شتاب ‌سنج، می ‌تواند در تشخیص حالت قرار گرفتن دستگاه موثر باشد. تنها تفاوت موجود میان این دو مورد این است که این سنسور، دقت بالاتری دارد و دقیق تر می تواند جهت ها و شتاب حرکت گوشی را تسخیص دهد.

سنسور روشنایی

یکی دیگر از سنسورهای موبایل ، سنسور  روشنایی است که میزان روشنایی محیط را تشخیص می دهد. تلفن این اطلاعات را از سنسور دریافت کرده و برای کنترل میزان نور صفحه نمایش مورد استفاده قرار می ‌دهد. مثلا وقتی نور محیط اطراف زیاد شود، نور صفحه نمایش نیز به صورت خودکار افزایش یافته و در صورت کاهش نور محیط، روشنایی صفحه نمایش نیز پایین می آید.

فشار سنج (Barometer)

این مورد از سنسورهای موبایل ، بیشتر در مدل های گران قیمت به کار برده می شود. این سنسور فشار اتمسفر در محیط را اندازه گیری می کند و میزان تغییر ارتفاع و فشار را نسبت به سطح دریا می سنجد. همچنین سنسور مورد بحث از این اطلاعات برای نمایش دقیق ‌تر وضعیت جغرافیایی در GPS استفاده می کند.

گرما سنج (Thermometer)

یکی از سنسور های موبایل که اولین بار در Galaxy S4 سامسونگ مورد استفاده قرار گرفت، سنسور گرما سنج است. این سنسور میزان گرما و دمای تلفن ‌هوشمند را اندازه ‌گیری می ‌کند. در واقع وقتی دمای دستگاه از حد معینی بیشتر شود، سیستم به صورت خودکار خاموش می ‌شود تا دمای گوشی کاهش پیدا کرده و داغی بیش از حد به آن آسیب نرساند.

گام ‌شمار (Pedometer)

سنسور گام شمار یکی از سنسورهای موبایل است که به ویژه برای ورزشکاران و افرادی که به تناسب اندام خود اهمیت می دهند کاربرد بسیاری دارد. این سنسور تعداد گام‌ هایی را که کاربر بر می ‌دارد شمارش کرده و اطلاعات مفیدی را در اختیار وی قرار می دهد.

سنسور تشخیص ضربان قلب

سنسور دیگری که به ویژه در گوشی های جدید تر مورد استفاده قرار گرفته، سنسور سنجش ضربان قلب است که با کمک شمردن ضربه‌ هایی که خون موجود در رگ ‌های نوک انگشت وارد می ‌سازد، ضربان قلب شما را در دقیقه اعلام می ‌کند.

سنسور تشخیص اثر انگشت

علاوه بر همه موارد ذکر شده، یکی از مهم ترین سنسورهای موبایل ، سنسور اثر انگشت است. این سنسور در بیشتر گوشی ‌های هوشمند وجود دارد و برای شناسایی اثر انگشت کاربران به عنوان یک قفل امنیتی مورد استفاده قرار می گیرد.

سنسور تشخیص چهره

یکی از سنسور های موبایل که در آیفون 10 مورد استفاده قرار گرفته است، سنسور تشخیص چهره است. این سنسور با کمک فناوری های پیچیده و یا دوربین جلوی گوشی، چهره کاربران را تشخیص داده و قفل گوشی را باز می کند. چنانچه این سنسور چهره کاربر را تشخیص ندهد، قفل دستگاه باز نشده و اجازه ورود به فضای کاربری موبایل مورد نظر صادر نخواهد شد.

نمایندگی تعمیر موبایل

نمایندگی تعمیر موبایل مرکزی است تخصصی که بررسی و ترمیم انواع مدل های گوشی موبایل را در حرفه ای ترین سطح انجام می دهد. این مرکز با بهره گیری از آخرین فناوری های روز دنیا، اقدام به تعمیر مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری موبایل در سطحی گسترده نموده است. نمایندگی مورد بحث برای ارتقا هرچه بیشتر سطحی کیفی خدماتش، از خبره ترین نیروهای تعمیراتی دعوت به همکاری نموده است. این افراد کارشناسان خبره ای در حوزه تعمیر گوشی موبایل بوده و توانایی رفع انواع مشکلات این محصول را دارا می باشند. به پشتوانه استفاده از تجهیزات پیشرفته و تجربه بالای تعمیرکاران، خدمات نمایندگی تعمیر موبایل در نهایت تخصص به کاربران ارائه می گردد. شما متقاضیان عزیز می توانید اطمینان داشته باشید که موبایل شما از هر برندی اعم از سامسونگ، سونی، ال جی، اپل و …، در این مرکز به شکلی بی نقص ترمیم می گردد.